Sponsors

Hoofdsponsor:

Heezen logo

In een wereld die constant in beweging is, valt er altijd wel wat te slopen, te bouwen, te recyclen, te saneren of te onderhouden. Als familiebedrijf doen wij dat met respect voor onze omgeving. En met oog voor de toekomst.

www.mheezenbv.nl

Hoofdsponsor jeugd:

Al vanaf 1993 helpen ze bij Strik Creemers en Partners met allerlei financiële vragen. Eerder stoppen met werken, een nieuwe of betere hypotheek, een financiële planning of een ander financieel vraagstuk. Mike Strik, een van de grondleggers van het kantoor, is al tientallen jaren een bekende (oud speler en vrijwilliger) van de club. Strik & Creemers en Partners staan bekend om hun FIT programma. Financieel In Topconditie wat natuurlijk goed aansluit bij een club als VV Acht. Veel leden hebben inmiddels de weg gevonden naar het kantoor voor financieel advies.

Subsponsor jeugd:

Bakermans

Dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing en specialistisch onderhoud: bij Bakermans Schoonmaakbedrijf is het allemaal in vertrouwde handen. Van kantoorpand tot ziekenhuis en van cleanroom tot nog op te leveren woningen: wij hebben er ervaring mee.

http://www.bakermansbedrijven.nl

De Mispelhoef is een unieke locatie waar jaarlijks veel bruiloftsfeesten, partijen en recepties georganiseerd worden. Wij willen er voor u, een onvergetelijke dag van maken. In overleg maken wij een keuze uit één van onze 3 sfeervol ingerichte zalen, met elk een eigen terras.

http://www.demispelhoef.nl

Partners:

EDCO

EDCO Eindhoven B.V., in 1978 gestart als im- en exportbedrijf, heeft inmiddels wereldwijd een unieke plaats verworven als een internationaal opererende handelsonderneming.

http://www.edco.nl/

Labro

Labro Verpakkingen is al 25 jaar full-service leverancier op het gebied van op maat gemaakte luxe verpakkingen, displays, verzenddozen en winkeldecoratie.

http://www.labro.nl/

Steen van der

Wij zijn een sterke partner in de professionele schoonmaak en glasbewassing. Wij nodigen u uit om kennis te maken met onze organisatie. Kijk op onze site voor de mogelijkheden.

http://www.vandersteenschoonmaak.nl/

Best Band, uw concurrerende bandenspecialist op alle gebieden. Al meer dan 25 jaar staan wij voor u klaar. Banden zijn uw enige contact met de weg, dus moet u niet bezuinigen op één van de belangrijkste aspecten van uw voertuig. Daarom staan wij altijd voor u klaar om u een passend advies te geven, en te zorgen voor uw veiligheid.
http://www.bestband.nl/
Alle sportkleding binnen onze vereniging is ondergebracht bij Brabant Sports. Zij onderscheiden zich door functionaliteit en gedegen vakkennis. Daarnaast hechten wij veel waarde aan persoonlijke aandacht en service. En daarin gaan we ver. Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Wij zijn van mening dat tevreden klanten terugkomen.
LC is specialist in uw nieuwe tuin ontwerpen en aanleggen, of uw bestaande tuin in een nieuw jasje gieten. Het nemen van een nieuwe tuin bestaat uit 3 onderdelen. Tuinontwerp, tuinaanleg en tuin- onderhoud. Dus ook voor tuinonderhoud bent u bij LC aan het juiste adres. Daarnaast richt LC zich
ook op gemeentelijke projecten en onderhoud bij zorginstellingen.
https://www.lcgroenprojecten.nl/

“Ons groene hart gaat sneller kloppen van het idee dat er gas bespaard word en co2 gereduceerd wordt door het realiseren van een duurzame installatie. Bij iedere keuze die we maken, overwegen we of het duurzamer kan. Om zo ons steentje te kunnen bijdragen aan een duurzaam klimaat maakt elk project voor ons de moeite waard.”

Home

Stersponsors:

Hesta

In de bouw- en vastgoedsector staat Hesta al jaren bekend als dé specialist in staalconstructies. Van kleinschalig onderhoudswerk tot complexe constructies voor renovatie- en nieuwbouwprojecten: met 25 medewerkers zetten we ons elke dag weer voor 100 procent in om Nederland een stukje sterker te maken.

http://www.hestabv.nl/

Op zoek naar een heerlijke jacuzzi ? Bubbelkoning is de nummer 1 in jacuzzi’s. De Bubbelkoning beschikt over een groot assortiment jacuzzi’s. Maar dat is niet wat ons nummer 1 maakt. Het is de combinatie van diverse modellen, showrooms, ervaren specialistische adviseurs en de hoogwaardige service. Ze komen  niet alleen de jacuzzi; plaatsen maar zij kunnen u ook op de juiste manier adviseren over het onderhoud.

https://www.bubbelkoning.nl/
De beste huuroplossingen in temperatuurbeheersing. Een passende oplossing voor elk project, proces of ruimte waar koeling of verwarming nodig is.
https://www.coolworld-rentals.com/
Kinderen genieten, ontdekken, ontwikkelen en spelen bij ons! Het team van enthousiaste en deskundige werknemers werken in een sfeer van aandacht voor kinderen, ouders, elkaar en de nabije omgeving
https://dikkie-en-dik.nl/
ELK onderscheidt zich van het traditionele bouwbedrijf. We willen de beste zijn in ons werkveld en het onderhoud van vastgoed logischer en makkelijker maken. Centraal in onze organisatie staat de klant.
https://www.elk.nl/
MCB Direct is uw leverancier en strategisch partner in de maakindustrie. Zij leveren metaal en non-ferro. Van halffabrikaten tot eindproducten, bewerkt of op maat gezaagd en speciaal verpakt of gesorteerd.
https://www.mcbdirect.eu/nl/
PHC maakt zakelijke telecommunicatie & IT makkelijk en efficiënt en we benutten de mogelijkheden voor alle medewerkers binnen je organisatie.
https://www.phc.nl/
Aannemersbedrijf Van Rijswijck is een gerenommeerd en solide bedrijf dat sinds 1934 actief is in vele segmenten van de bouw. Uitgangspunt bij alles wat we doen is Kwaliteit.
https://www.vanrijswijck.nl/
SRP Zuid, is uw partner in besturingstechniek en verdeelinrichtingen tot 8.000 ampère. Klantspecifiek maatwerk, snel leverbaar, hoge kwaliteit.
https://www.srpzuid.nl/
Wijkman Haarmode is al sinds begin jaren ’70 actief in Eindhoven. Ooit begonnen op het Nederlandplein in de ‘Woenselse Heide’ en sinds 1988 gevestigd in de ‘Achtse barrier’ in Eindhoven noord.
https://wijkmanhaarmode.nl/
ZND bedenkt, ontwikkelt en realiseert dak- en geveloplossingen waar je U tegen zegt. Al sinds jaar en dag een van de trouwe sponsors van vv Acht.
https://www.zndnedicom.nl/

Raap Elektro en Bouwservice is sinds 06-03-2008 een gekwalificeerd en ervaren bedrijf,dat alle denkbare werkzaamheden kan uitvoeren. Vanaf 07-02-2023 is Raap elektro en bouwservice overgegaan tot Raap Elektro en Bouwservice BV.

https://www.raap-elektro.nl/

id van de en groep van landelijke samenwerkende zelfstandige

Goede en snelle service, scherpe prijsstelling en een breed assortiment met daarbij opgeteld het eigen wagenpark (volgens de H.A.C.C.P. normen en gecertificeerd ) zijn vanzelfsprekende criteria voor horeca-groothandel HAGU B.V.

Beerpongen

Vrijdag 6 oktober is er weer een beerpongtoernooi. Deelnemers wordt verzocht zich tijdig te melden, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen en vol is vol. Klik hier voor de poster met nadere informatie.

Lees meer

SRP Zuid nieuwe stersponsor.

Tijdens de zomerstop is SRP Zuid toegetreden als stersponsor binnen onze club. SRP is een specialist in het ontwerpen en assembleren van schakel- en verdeelinrichtingen, bedienings- en besturingspanelen. Ons senioren lid Bas Kotmans is werkzaam bij SRP. Op naar een mooi en sportief seizoen.

Lees meer

Met ingang van dit seizoen hebben we een Social Media specialist in huis. Het is Dewi Migchels. Haar broer speelt al een aantal jaren bij ons en gaat dit jaar voor het eerst uitkomen in de senioren. Ze heeft ervaring als Social Media Manager bij de Fontys Hogeschool Economie en […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV