JO15-2 sluit het een mooi seizoen af

Eind augustus 2021 startte het seizoen voor de nieuwe JO15-2 met trainingen en 2 toernooien, ter voorbereiding op de beker en de competitie. Tijdens de toernooien bij Maarheeze en Marvilde bleek dat we erg moesten wennen aan elkaar en aan de fysiek grotere (want een jaar oudere) tegenstanders. Vanaf het eerste moment zagen we echter de wil en de beleving bij onze mannen om hard te werken en beter te worden. Als we fysiek wat minder waren, dan moesten we voetballend maar beter zijn. De bekerwedstrijd tegen Unitas ging na penalty’s nog verloren, maar daar zagen we al een heel ander team dan enkele weken daarvoor. En deze groei zagen we zich in de 1e competitiehelft voortzetten. De wedstrijden gingen gelijk op en de nodige punten werden behaald. Omdat het combinatiespel steeds beter liep stegen we op de ranglijst en deden we tot de laatste speeldag zelfs nog mee om de titel. Helaas ging Hapert JO15-1 hiermee vandoor.
Vol zelfvertrouwen gingen we na de winterstop de voorjaarscompetitie in. Ook nu kwamen we weer snel bovenin de ranglijst te staan en Unitas, waarvan we in de beker nog verloren, werd voor de 2e keer in de competitie ruim verslagen. Nu nog eenvoudiger dan in de najaarscompetitie. Ondanks het feit dat alle wedstrijden leuk en spannend waren pakten we onze punten en draaide het uit op een tweestrijd met Beerse Boys JO15-1. Omdat wij aan het einde wat onnodige punten verspeelden ging de titel ook nu weer net aan onze neus voorbij.
Dan moesten de prijzen maar tijdens de slottoernooien gepakt gaan worden. Ons 1e eindeseizoens toernooi was bij OJC Rosmalen en daar was het direct raak. Op schitterende wijze pakten de onzen de hoofdprijs door, op 1 gelijkspel na, alle wedstrijden te winnen. Een week later was het bij VOW Zijtaart te doen. Nu moesten we de eer helaas aan Rhode laten, maar een verdiende 2e plaats was ons deel.
Na de maand juni nog lekker te hebben uitgetraind hebben we het seizoen afgesloten met een heerlijk teambarbecue, inclusief alle ouders, broertjes en zusjes en tot slot werden onze mannen tijdens de laatste training van 30 juni verrast door de vaders (en wat broertjes en zusjes) die vooraf, zonder dat onze boys het wisten, hadden afgesproken om een wedstrijd tegen hun zonen te spelen.
Een mooi seizoen werd zo op een leuke manier afgesloten. We hebben de mannen zowel individueel als ook als team zien groeien. Samen hebben we succes en vooral heel veel plezier gehad. Iedereen heel veel succes en plezier in het nieuwe seizoen!

JO13 team gezocht!

Voor het JO13-toernooi op (Paas)zaterdag 8 april zijn wij nog op zoek naar een JO13-team dat uitkomt in de 4e of 5e klasse. Interesse? Bel of mail dan z.s.m. met Paul van Elzakker (06-30987703 of paulvanelzakker8@gmail.com).

Lees meer

Webshop weer online!

De webshop van vv Acht is weer online! In de categorie “training” is de nieuwe Nike-lijn Academy 2023 doorgevoerd. Tevens is de kleur van de drill top aangepast van donker- naar lichtblauw. In de categorie “life style” zijn de polo’s nu ook in de Academy 23 stijl.

Lees meer

Inschrijving vv Acht jeugdkamp 2023 van start!

Hallo jongens en meisjes van vv Acht, beste ouder(s)/verzorger(s), Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni 2023 organiseert vv Acht voor de 17de keer het jeugdkamp! Wie mogen zich inschrijven voor het jeugdkamp van 2023? Alle jeugdleden van vv Acht die geboren zijn tussen 01-01-2010 en 31-12-2015. Waar […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld