JO15-2 sluit het een mooi seizoen af

Eind augustus 2021 startte het seizoen voor de nieuwe JO15-2 met trainingen en 2 toernooien, ter voorbereiding op de beker en de competitie. Tijdens de toernooien bij Maarheeze en Marvilde bleek dat we erg moesten wennen aan elkaar en aan de fysiek grotere (want een jaar oudere) tegenstanders. Vanaf het eerste moment zagen we echter de wil en de beleving bij onze mannen om hard te werken en beter te worden. Als we fysiek wat minder waren, dan moesten we voetballend maar beter zijn. De bekerwedstrijd tegen Unitas ging na penalty’s nog verloren, maar daar zagen we al een heel ander team dan enkele weken daarvoor. En deze groei zagen we zich in de 1e competitiehelft voortzetten. De wedstrijden gingen gelijk op en de nodige punten werden behaald. Omdat het combinatiespel steeds beter liep stegen we op de ranglijst en deden we tot de laatste speeldag zelfs nog mee om de titel. Helaas ging Hapert JO15-1 hiermee vandoor.
Vol zelfvertrouwen gingen we na de winterstop de voorjaarscompetitie in. Ook nu kwamen we weer snel bovenin de ranglijst te staan en Unitas, waarvan we in de beker nog verloren, werd voor de 2e keer in de competitie ruim verslagen. Nu nog eenvoudiger dan in de najaarscompetitie. Ondanks het feit dat alle wedstrijden leuk en spannend waren pakten we onze punten en draaide het uit op een tweestrijd met Beerse Boys JO15-1. Omdat wij aan het einde wat onnodige punten verspeelden ging de titel ook nu weer net aan onze neus voorbij.
Dan moesten de prijzen maar tijdens de slottoernooien gepakt gaan worden. Ons 1e eindeseizoens toernooi was bij OJC Rosmalen en daar was het direct raak. Op schitterende wijze pakten de onzen de hoofdprijs door, op 1 gelijkspel na, alle wedstrijden te winnen. Een week later was het bij VOW Zijtaart te doen. Nu moesten we de eer helaas aan Rhode laten, maar een verdiende 2e plaats was ons deel.
Na de maand juni nog lekker te hebben uitgetraind hebben we het seizoen afgesloten met een heerlijk teambarbecue, inclusief alle ouders, broertjes en zusjes en tot slot werden onze mannen tijdens de laatste training van 30 juni verrast door de vaders (en wat broertjes en zusjes) die vooraf, zonder dat onze boys het wisten, hadden afgesproken om een wedstrijd tegen hun zonen te spelen.
Een mooi seizoen werd zo op een leuke manier afgesloten. We hebben de mannen zowel individueel als ook als team zien groeien. Samen hebben we succes en vooral heel veel plezier gehad. Iedereen heel veel succes en plezier in het nieuwe seizoen!

Voorlopige indelingen 2024-2025 jeugd

De voorlopige teamindeling van de jeugd voor het seizoen 2024-2025 is gereed. Klik hier om de teamindeling te bekijken. Ook dit seizoen hebben de coördinatoren in samenwerking met de trainers van de huidige teams weer geprobeerd een zo goed mogelijke indeling te maken, waarin ieder kind tot zijn/haar recht komt. […]

Lees meer

Geslaagd!

Op maandag 3 juni hebben Wessel, Cas, Zino en Olivier met succes de cursus verenigingsscheidsrechter afgesloten. Namens vv Acht van harte gefeliciteerd en veel plezier bij alle wedstrijden die jullie nog gaan fluiten!

Lees meer

Penaltybokaal

Op een gezellige zondagmiddag (2 juni) heeft het 2de van vv Acht de finale bereikt voor promotie naar de 1e klasse! Direct na deze wedstrijd kon het veld klaargemaakt worden voor de Penaltybokaal 2024. Er zouden 14 teams starten, helaas is er 1 team niet komen opdagen!!! Er werd op […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV