Inschrijving jeugdkamp 2024 geopend!

Hallo jongens en meisjes van vv Acht, beste ouder(s)/verzorger(s),

Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni 2024 organiseert vv Acht voor de 18de keer het jeugdkamp.

Wie mogen zich inschrijven voor het jeugdkamp van 2024?
Alle jeugdleden van vv Acht van de teams JO13, JO11, JO10, JO9 en JO8-1 t/m JO8-3.

Waar en wanneer vindt het jeugdkamp plaats?
Als kamplocatie hebben we weer gekozen voor Landgoed de Biestheuvel in Hoogeloon.
Het vertrek per touringcar is gepland op vrijdag 21 juni omstreeks 18.00 uur.
Voor het ophalen van de kinderen zijn de ouders/verzorgers op zondag 23 juni vanaf 14.30 uur van harte welkom op de kamplocatie (nadere informatie volgt nog).

Inschrijfformulier:
Graag de volgende gegevens compleet invullen

Naam speler
Huidige Team
Huidige Leeftijd
Geslacht
Telefoonnummer
Telefoonnummer bij calamiteiten
Adres
Postcode
Plaats
Gebruikt uw kind medicijnen?
Zo ja, welke medicijnen en wanneer moeten deze ingenomen worden
Overige zaken waar de organisatie rekening mee dient te houden
Bent u bereid als begeleider mee te gaan?
Naam begeleider
Email
Mobiel nummer
Bent u in het bezig van een EHBO of BHV diploma? Zo ja welke…

Na het invullen van het inschrijfformulier stuurt u dit per mail naar voetbalkampvvacht@gmail.com.

We hebben wederom plek voor 90 spelers en 30 begeleiders. Wij verzoeken u vriendelijk om voor ieder kind een apart formulier in te vullen. Na de inschrijving ontvangt u binnen enkele dagen een bericht van inschrijving of van een positie op de reservelijst.

De inschrijving is pas definitief nadat:
– Het inschrijfgeld van € 52,50 per kind is bijgeschreven op bankrekeningnummer NL25INGB0007527740 ten name van vv Acht. Voor een juiste verwerking van de betaling verzoeken wij u om als betalingskenmerk op te geven “Voor- en achternaam kind + jeugdkamp 2024”. Wacht eerst even op de bevestiging van inschrijving, alvorens te betalen.
– Een kopie ID èn kopie zorgpas is gemaild naar voetbalkampvvacht@gmail.com
– Voor begeleiders geldt een inschrijfbedrag van € 42,50 per persoon. Pas nadat u van de organisatie een bevestiging heeft ontvangen dat u meegaat als begeleider, dient dit bedrag te worden overgemaakt op bovengenoemd bankrekeningnummer en onder vermelding van “Voor- en achternaam + jeugdkamp 2024”

Goed om te weten!
Wij doen ons uiterste best om iedereen die zich inschrijft mee te laten gaan op kamp, maar uiteraard geldt: “VOL = VOL” en “Deelname op volgorde van definitieve inschrijving” .

Met vriendelijke groet,
Organisatie v.v. Acht Jeugdkamp 2024

Het jeugdkamp wordt mede mogelijk gemaakt door:

Voorlopige indelingen 2024-2025 jeugd

De voorlopige teamindeling van de jeugd voor het seizoen 2024-2025 is gereed. Klik hier om de teamindeling te bekijken. Ook dit seizoen hebben de coördinatoren in samenwerking met de trainers van de huidige teams weer geprobeerd een zo goed mogelijke indeling te maken, waarin ieder kind tot zijn/haar recht komt. […]

Lees meer

Geslaagd!

Op maandag 3 juni hebben Wessel, Cas, Zino en Olivier met succes de cursus verenigingsscheidsrechter afgesloten. Namens vv Acht van harte gefeliciteerd en veel plezier bij alle wedstrijden die jullie nog gaan fluiten!

Lees meer

Penaltybokaal

Op een gezellige zondagmiddag (2 juni) heeft het 2de van vv Acht de finale bereikt voor promotie naar de 1e klasse! Direct na deze wedstrijd kon het veld klaargemaakt worden voor de Penaltybokaal 2024. Er zouden 14 teams starten, helaas is er 1 team niet komen opdagen!!! Er werd op […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV