DVS maakt een einde aan de zegereeks, 2-1 verlies voor kampioen Acht!

Zondag 29-05-2022   4e Klasse F    Zuid 1     1e Elftal

DVS – Acht  2-1

Acht was vorige week kampioen geworden en de uitwerking van de aansluitende feestweek was terug te zien op het veld vandaag. Een week niet trainen en dagelijks een `paar` potjes bier leiden automatisch tot een mindere wedstrijd. Komt daarbij nog een stapje minder willen zetten dan dat je gewend bent, dan wordt winnen erg moeilijk. Dat bleek ook al snel vandaag, want Acht kwam maar niet op stoom. Er werden duels verloren en met regelmaat werden er foute keuzes gemaakt en daarnaast stond er een gretige tegenstander op het veld die welk voor elke bal ging. Daarom wist Acht maar heel weinig te creëren en kwam het een paar goed weg dat DVS slordig was met de geboden kansen. Een beetje onverwachts kwamen we toch nog op voorsprong toen in de 28e minuut een bal vanaf rechts werd voorgetrokken en Mathijs Huising vakkundig binnen kopte 0-1. Dit leek ook de ruststand te worden, maar in de 44e minuut kreeg DVS een penalty die alleen voor de scheidsrechter duidelijk was. Dit cadeautje pakte DVS gretig uit en zodoende gingen we met 1-1 rusten. Na rust liep het wel iets beter en kwamen er enkele kansjes voor ons, maar telkens was de keeper uit Aalst de winnaar. Door een misverstand liepen we in de 52e minuut tegen een onverwachts tegendoelpunt aan en ineens stonden we met 2-1 achter. Dat was weer een poos geleden en er werd geprobeerd om deze achterstand weer weg te poetsen. Zeker in de laatste 10 minuten hadden we nog gelijk moeten maken, maar eerst was het aanvoerder Pieter van Kemenade die vrij voor doel tegen de keeper aan schoot en enkele minuten later was het Timo Verhagen die zijn lob net naast zag gaan. Hierna was het gedaan met de pret en sloten we af met de 3e nederlaag dit seizoen. Jammer voor de trouwe supporters want die vonden dat Acht ondermaats had gespeeld en de nederlaag door eigen toedoen tot stand was gekomen. A.s. zondag onze laatste wedstrijd van dit seizoen tegen DOSL, ook die is voor ons om des keizers baard maar zal hopelijk toch meer brengen dan die van vandaag.

Gehoord aan de bar: Als een man het portier van zijn auto opent voor een vrouw, dan heeft hij ofwel een nieuwe vrouw of een nieuwe auto.

Frans van Kemenade

 

Beerpongen

Vrijdag 6 oktober is er weer een beerpongtoernooi. Deelnemers wordt verzocht zich tijdig te melden, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen en vol is vol. Klik hier voor de poster met nadere informatie.

Lees meer

Kick Off

Zondag a.s. vindt de Kick Off van het nieuwe seizoen plaats. Na afloop van de wedstrijd van het 1e luidt onze voorzitter het nieuwe seizoen in met een openingswoord. Daarna vindt er een live optreden plaats. Het wordt een mooi feestje, dat staat vast.  

Lees meer

SRP Zuid nieuwe stersponsor.

Tijdens de zomerstop is SRP Zuid toegetreden als stersponsor binnen onze club. SRP is een specialist in het ontwerpen en assembleren van schakel- en verdeelinrichtingen, bedienings- en besturingspanelen. Ons senioren lid Bas Kotmans is werkzaam bij SRP. Op naar een mooi en sportief seizoen.

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV