Mariahout zwicht in de 90e minuut, 1-2 overwinning voor Acht.

Zondag 27-03-2022   4e Klasse F     Zuid 1     1e Elftal

Mariahout – Acht  1-2

Op deze prachtige zondagmiddag had Acht de volle 90 minuten nodig om een goed resultaat te kunnen boeken. In de eerste 45 minuten was Acht wel een heel stuk sterker maar de echte scoringskansen bleven tot een paar beperkt. Een heel hobbelig veld deed er al geen goed aan en ook al waren we de betere ploeg, het spel was nog niet florissant. Mariahout was effectiever want uit een halve kans die zich voordeed na een corner werd in de 34e minuut de bal binnengeschoten 1-0.  Met deze kleine achterstand gingen we ook rusten. Na de thee werd het spel wat beter van onze kant maar enkele goede reddingen van hun keeper zorgde ervoor dat het na 80 minuten nog steeds 1-0 stond. Aanvoerder Pieter van Kemenade had zijn verdedigende stelling al lang verlaten en zorgde voorin voor meer onrust. Dat leverde in de 82e minuut de gelijkmaker op, Pieter kreeg de bal van Rob v/d Plaat toegespeeld en schoof de al lang verdiende gelijkmaker binnen. Hierna roken we bloed en in de 90e minuut was het Mathijs Huising die de 1-2 binnen frommelde na slecht uitverdedigen van Mariahout. Een weliswaar verdiende overwinning maar toch ook enigszins gelukkige werd zo net voor tijd binnen geharkt. Hiermee blijven we Avesteyn op de voet volgen, slechts 1 verliespunt meer en kunnen we niet wachten totdat die over enkele weken naar ons toekomen.

• Gehoord aan de bar: Talent wint wedstrijden, maar teamwork en intelligentie wint kampioenschappen!

Frans van Kemenade

Jungle BBQ URBAN PARTY

Zondag 26 mei vindt de jaarlijkse BBQ weer plaats. De BBQ is van oudsher voor volwassenen, maar uiteraard is de keuken open en kunnen de kinderen een frietje en een snack kopen. Alle vrijwilligers, seniorenleden en eventuele partners zijn welkom bij de BBQ die deze keer in een speciaal jasje […]