Essche Boys 1 – Acht 1 1 – 4

Klik hier voor een verslag met foto’s.

Acht moest afgelopen zondag op bezoek bij Essche Boys. I.v.m. een georganiseerde 3e
helft werd er naar Esch afgereisd met een touringcar.

Acht kwam in de 1e minuut goed weg toen een aanvaller van Esch te veel tijd nodig had om een bal binnen te schieten, Bart van den Hurk kon met een sliding nog net redding brengen op de lijn. Na een kwartier spelen volgden er 3 doelpunten snel achter elkaar. Eerst was het Roy Roestenburg die in de 15e minuut de 0-1 op het scorebord bracht. Lang kon Acht hier niet van genieten want nog in dezelfde minuut scoorde Robin van Beek van Essche Boys alweer de gelijkmaker 1-1. In de 17e minuut liet Sander van den Heuvel van de rechterkant een voorzet los die door een verdediger van Essche Boys werd weggekopt. De afvallende bal werd door Robertino Geerings direct uit de lucht achter de doelman geschoten: 1-2. Amper 3 minuten later bijna eenzelfde treffer maar toen redde de doelman en schoot Indy Wouterse de rebound over het doel. In de 30e minuut kreeg Acht een grote mogelijkheid toen Bas van Kemenade een voorzet bij de 2e paal liet vallen waar Shentley Mathilda kon inkoppen, de doelman tikte deze bal tot hoekschop. In de blessuretijd van de 1e helft scoorde Acht de belangrijke 1 -3. Melvin van der Groen zette de aanval zelf op, speelde Indy Wouterse in het strafschopgebied in en vroeg de bal terug om deze daarna diagonaal in de verre hoek te schieten. Met deze 3e treffer konden de spelers van Acht met een lekker gevoel de kleedkamers op zoeken.
Binnen 5 minuten na de rust kopte Niek Broeders een hoekschop van Sander van den Heuvel keihard in de kruising, hiermee besliste hij de wedstrijd definitief in een vroeg stadium. Het vervolg van de wedstrijd was slordig, beide elftallen kregen nog wel mogelijkheden om te scoren maar de eindstand bleef uiteindelijk 1 -4.

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV