De Raven 1 – Acht 1 7 – 0

Vooraf wist iedereen dat het een lastige uitwedstrijd zou kunnen worden. De Raven was immers de
koploper in de 2e periode en deze ploeg doet het de laatste weken prima. Maar ook Acht kon met
vertrouwen afreizen naar Luyksgestel, met het goede gevoel van de laatste competitiewedstrijd, een
4-1 overwinning op ZSC in de achterzak. Des te groter was de teleurstelling na 90 minuten
voetballen.
Deze zondag werd opnieuw bewezen dat het scoreverloop het wedstrijdbeeld bepaalt. Acht begon sterk
aan de wedstrijd en het was gedurende de eerste 20 minuten de ploeg die het spel dicteerde. Een
schot van Shentley Mathilde werd geblokt en een schuiver van Melvin van der Groen ging voorlangs.
Het was echter De Raven die bij de eerste de beste kans doel trof. Uit een indraaiende vrije trap werd
de bal van dichtbij ongehinderd ingekopt. In de laatste minuut van de 1e helft was het opnieuw raak
uit een standaard situatie. Dit keer werd de bal uit een hoekschop van dichtbij ingekopt.
Ruststand 2-0.
Koud uit de kleedkamer kreeg Robertino Geerings de mogelijkheid om de aansluitingstreffer te
maken maar zijn schot werd door de doelman van De Raven gekeerd. Nog in dezelfde 46e minuut
profiteerde De Raven van een fout in de achterhoede van Acht. Deze 3-0 was de nekslag, want vanaf
dat moment was Acht het geloof helemaal kwijt. De spelers van De Raven kregen vleugels, werkelijk
alles lukte en binnen korte tijd liepen zij uit naar een 5-0 voorsprong. Door de gure omstandigheden
en deze ruime achterstand was het voor de spelers van Acht echt afzien. Uiteindelijk dropen zij met
een 7-0 nederlaag en een blamage rijker af naar de kleedkamers.
In deze 4e klasse zijn er wekelijks verrassingen te noteren. Deze zondag verloren naast Acht ook de
koplopers Hapert en BES hun wedstrijden. De Raven deed zeer goede zaken maar door het kleine
verschil in punten is in deze klasse nog alles mogelijk. Komende zondag mag Acht zicht herstellen
tegen Steensel, dat dit weekeinde koploper Hapert klopte met 2-3.

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV