Boskant 1 – Acht 1 1 – 3

Voor een verslag met foto’s klik hier.

In de eerste wedstrijd na het carnavalsweekend heeft Acht de competitie prima hervat.
Op bezoek bij v.v. Boskant is er tot op heden nog maar 1 tegenstander geweest die daar de volle buit heeft meegenomen. Met een knappe 1-3 overwinning heeft Acht zich nu ook in dit rijtje geschaard.

Acht kende een vliegende start, in de 2e minuut pikte Lex Vincken een afgeslagen bal op in het strafschopgebied van Boskant, slalomde langs 2 spelers van Boskant en bediende vervolgens Roy Roestenburg op maat. Diens inzet was onhoudbaar voor de doelman van Boskant: 0-1. Beide ploegen lieten duidelijk zien er deze middag veel zin in te hebben. Boskant kwam in de 24e minuut terug in de wedstrijd via een afstandsschot dat in 2e instantie van dichtbij werd ingeschoten. Boskant verzuimde nog voor rust op voorsprong te komen. Voor een leeg doel werd de bal uit een voorzet naast geschoten. De ruststand bleef hierdoor 1 -1.

Ook in de 2e helft bleven beide ploegen voetballen voor de volle winst. Invaller Indy Wouterse was bij zijn eerste balcontacten dicht bij een treffer maar na een solo vanaf de middenlijn stuitte hij uiteindelijk op de doelman van Boskant. Bart van den Hurk zag even later een volley uit een hoekschop van Sander van den Heuvel voorlangs het doel gaan. Het was Melvin van der Groen die slim een vrije trap versierde en deze indraaiend direct in de verre hoek schoot: 1 -2. Indy Wouterse besliste 5 minuten voor tijd de wedstrijd definitief. Robin Bloks speelde de bal in op Indy, hij draaide weg bij zijn directe tegenstander en gaf met een strak schot de doelman van Boskant het nakijken. Een prima overwinning die mede tot stand is gekomen door keihard voor elkaar te werken. Dit is een mooie opsteker voor de komende wedstrijden.

Jungle BBQ URBAN PARTY

Zondag 26 mei vindt de jaarlijkse BBQ weer plaats. De BBQ is van oudsher voor volwassenen, maar uiteraard is de keuken open en kunnen de kinderen een frietje en een snack kopen. Alle vrijwilligers, seniorenleden en eventuele partners zijn welkom bij de BBQ die deze keer in een speciaal jasje […]