Acht blijft nog steeds in de race om het kampioenschap!

Donderdag 10-03-.2022   4e Klasse F  Zuid 1     1e Elftal

Acht – RKGSV   2-1

Deze inhaalwedstrijd werd op donderdagavond gespeeld omdat hij op de carnavalszaterdag vanwege coronabesmettingen geen doorgang kon vinden.

Ook werd de wedstrijd nog omgezet omdat er geen kunstlicht aanwezig is op het hoofdveld van RKGSV, dus wordt de wedstrijd later in het seizoen in Gerwen gespeeld.

Over de 1e helft kunnen we heel kort zijn, die was ondermaats. We durfden niet door te dekken en kwamen vooral op het middenveld stootkracht te kort. Gerwen kreeg een paar flinke kansen en daarvan werd er eentje prachtig binnengekopt, dus een 0-1 ruststand.

In de rust werden alle poppetjes op de goede plaats gezet en er werd duidelijk afgesproken wat de bedoeling was.

En daar lieten we geen gras over groeien, Gerwen werd aan alle kanten opgesloten en vastgezet en kon alleen nog met loeien naar voren onder die druk uit proberen te komen. Maar dat lukte niet en eerst was het Timo die in de 62e minuut de gelijkmaker scoorde. En tien minuten later was het Sander die de op dat moment verdiende 2-1 scoorde.

In de laatste minuten probeerde Gerwen nog terug te komen in de wedstrijd maar dat waren nog slechts enkele speldenprikjes en daardoor bleven de drie punten in Acht.

Een wedstrijd met 2 totaal verschillende gezichten werd zodoende toch positief afgesloten.

Wat nog opviel was dat de goed leidende scheidsrechter Schellekens geen enkele kaart nodig had om de partij tot een goed einde te leiden.

Gehoord aan de bar: Hoe hoger je een berg beklimt, des te harder de wind waait.

Frans van Kemenade

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV