ACHT 1 wint van DVS, maar maakt het zichzelf wel erg moeilijk!

Zondag  20-02.2022   4e Klasse F  Zuid 1     1e Elftal

ACHT  –  DVS   3-2

 

Eindelijk was het weer zover dat we de wei in mochten en dat ook weer voor de punten.

Acht begon heel sterk aan de wedstrijd en dat resulteerde in 2 doelpunten en dat binnen 11 minuten.

Timo Verhagen strafte een verdedigingsfout al na 4 minuten af, de voorstopper verspeelde op knullige wijze de bal aan Timo en als die alleen op de keeper af mag gaan dan is dat meestal raak, 1-0. Even later was het Lucas Overdevest die na een splijtende pass van Rob van der Plaat beheerst voor 2-0 zorgde. En DVS had ook nog de pech dat in de 20e minuut de voorstopper al met rood moest vertrekken, dus alles leek voor Acht van een leien dakje te gaan verlopen, deze zondag. Toch duurde het tot de 43 minuut voordat Acht uitliep naar 3-0 en weer was het Lucas Overdevest die een foutje achterin beheerst afstrafte. Nog voor rust had Pieter van Kemenade voor 4-0 moeten zorgen, maar zijn kopbal schampte slechts zijn hoofd en zodoende gingen we rusten met 3-0.

Dan verwacht je dat Acht in de 2e helft gemakkelijk uit zou gaan lopen naar 4,5 of misschien wel 6-0. Maar het veldoverwicht werd slecht uitgespeeld en DVS bleef met 10 man alles geven om het verlies binnen de perken te houden.

In de 82e minuut kreeg het zelfs een kansje en die vloog er direct in 3-1 en daardoor raakte Acht een beetje uit balans. In de 88e minuut werd het zelfs ook nog 3-2 door een vergissing van onze keeper. Even werd het nog billen knijpen maar hier bleef het uiteindelijk bij.

Dus laten we die 2e helft maar gauw vergeten en blij zijn met de 3 punten. Aankomend weekend (Carnavalsweekend) spelen we op zaterdag om 13.00 uur uit tegen RKGSV (Gerwen).

 

Gehoord aan de bar: ”Het leven is net als zeilen. Ook met tegenwind kun je vooruit gaan.

Frans van Kemenade

Sinterklaas

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar onze kantine voor de kleintjes. Kijk op onze activiteitenkalender https://www.vvacht.nl/activiteiten/sinterklaas/ voor meer info. Let op: de aanmeldingen dienen via de leider te worden gemeld, waarna die ze door stuurt naar info@vvacht.nl.

Lees meer

Tinus gehuldigd door Acht 2 vanwege 60 jaar getrouwd

Tinus en zijn echtgenote Sjaan bedanken een ieder die deze happening in gang heeft gezet en hiermee Tinus een onvergetelijke dag hebben bezorgd.

Lees meer

Trainingsschema 2022-2023 (definitief)

Het definitieve trainingsschema voor het seizoen 2022-2023 is bekend. Klik hier om het schema te bekijken. Dit schema is samengesteld o.b.v. de bij ons bekende wensen en voorkeuren van de teams, welke hierin zo veel als mogelijk zijn verwerkt. Voor vragen en/of opmerkingen n.a.v. dit trainingsschema kun je contact opnemen […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld