Acht 1 wint er nu 4 op rij en is daardoor uiteraard (mede) koploper!

Zondag  17-10-2021   4e Klasse F  Zuid 1     1e Elftal

Acht  – Pusphaira  1-0

 

Vandaag troffen we middenmoter Pusphaira, althans wat winstpunten betreft. Want Pusphaira had uit 3 wedstrijden 5 punten, maar een heel opmerkelijk doelsaldo. 5 voor en 0 tegen en dat zegt in ieder geval dat het weinig kansen weg zou gaan geven.

Nou daar kwamen we ook wel achter, Pusphaira zakte telkens terug tot dat alles op eigen helft stond en maakte het daar onze aanvallers en middenvelders bijzonder moeilijk.

Mede omdat onze middenvelders niet hun beste dag hadden en vooral ook omdat we in een veel te laag tempo speelde kregen we voor rust 0 kansen.  Pusphaira  zelf creëerde ook niets maar dat vonden het niet erg, ze hadden maar één geslaagde uitval nodig en waren bovendien ook al tevreden met een gelijkspel.

Nou in de rust werd er door Tim wel duidelijk gemaakt dat we uit een ander vaatje moesten tappen om Pusphaira op de knieën te krijgen.

Gelukkig werd dat ook goed opgepakt en vanaf minuut 46 was ook echt duidelijk wat ons plan was.

En er kwamen nu ook kansen maar de kleine doelverdediger verrichtte grootse daden en hij wist enkele fraaie pogingen uit zijn doel te rammelen. Timo was al een keer heel kort bij een doelpunt maar die bal ging nog net over het doel en ook Rob v/d Plaat had kunnen en misschien wel moeten scoren, maar ook zijn volley werd ook door hun keeper geweerd.

Gelukkig was het in de 76e minuut wel raak, een fraaie voorzet op Sander v/d Heuvel werd vakkundig door hem terug gekopt op de inkomende Timo Verhagen en die knalde de intussen toch wel verdiende 1-0 binnen.

Hierna verliet Pusphaira haar verdedigende stellingen, maar was te laat om nog goed om te kunnen schakelen. Pas in de 85 minuut kwam er een kansje, maar de bal werd ruimschoots naast geschoten.

Mitchel Mertens die al weken als vaste reserve meegaat, had vandaag wel een basisplaats omdat de “eerste” keeper (Jesper Maes) vorige week een gebroken vinger opliep. Hij had uiteindelijk een hele rustige middag en hetgeen dat ie moest doen deed ie perfect. Uiteindelijk floot de 72 jarige scheidsrechter na ruim 93. minuten af en blijven we na 4 overwinningen nog steeds mede koploper.

 

Gehoord aan de bar: “Ik denk altijd eerst goed na, voordat ik iets stoms zeg”!

Frans van Kemenade

 

Voorlopige indelingen 2024-2025 jeugd

De voorlopige teamindeling van de jeugd voor het seizoen 2024-2025 is gereed. Klik hier om de teamindeling te bekijken. Ook dit seizoen hebben de coördinatoren in samenwerking met de trainers van de huidige teams weer geprobeerd een zo goed mogelijke indeling te maken, waarin ieder kind tot zijn/haar recht komt. […]

Lees meer

Penaltybokaal

Op een gezellige zondagmiddag (2 juni) heeft het 2de van vv Acht de finale bereikt voor promotie naar de 1e klasse! Direct na deze wedstrijd kon het veld klaargemaakt worden voor de Penaltybokaal 2024. Er zouden 14 teams starten, helaas is er 1 team niet komen opdagen!!! Er werd op […]

Lees meer

Schema trainingstijden seizoen 2024-2025

Met ingang van maandag 15 juli is voor alle teams het schema “Trainingstijden seizoen 2024-2025” van toepassing. Klik hier om het schema te bekijken.

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV