Acht 1 wint er nu 4 op rij en is daardoor uiteraard (mede) koploper!

Zondag  17-10-2021   4e Klasse F  Zuid 1     1e Elftal

Acht  – Pusphaira  1-0

 

Vandaag troffen we middenmoter Pusphaira, althans wat winstpunten betreft. Want Pusphaira had uit 3 wedstrijden 5 punten, maar een heel opmerkelijk doelsaldo. 5 voor en 0 tegen en dat zegt in ieder geval dat het weinig kansen weg zou gaan geven.

Nou daar kwamen we ook wel achter, Pusphaira zakte telkens terug tot dat alles op eigen helft stond en maakte het daar onze aanvallers en middenvelders bijzonder moeilijk.

Mede omdat onze middenvelders niet hun beste dag hadden en vooral ook omdat we in een veel te laag tempo speelde kregen we voor rust 0 kansen.  Pusphaira  zelf creëerde ook niets maar dat vonden het niet erg, ze hadden maar één geslaagde uitval nodig en waren bovendien ook al tevreden met een gelijkspel.

Nou in de rust werd er door Tim wel duidelijk gemaakt dat we uit een ander vaatje moesten tappen om Pusphaira op de knieën te krijgen.

Gelukkig werd dat ook goed opgepakt en vanaf minuut 46 was ook echt duidelijk wat ons plan was.

En er kwamen nu ook kansen maar de kleine doelverdediger verrichtte grootse daden en hij wist enkele fraaie pogingen uit zijn doel te rammelen. Timo was al een keer heel kort bij een doelpunt maar die bal ging nog net over het doel en ook Rob v/d Plaat had kunnen en misschien wel moeten scoren, maar ook zijn volley werd ook door hun keeper geweerd.

Gelukkig was het in de 76e minuut wel raak, een fraaie voorzet op Sander v/d Heuvel werd vakkundig door hem terug gekopt op de inkomende Timo Verhagen en die knalde de intussen toch wel verdiende 1-0 binnen.

Hierna verliet Pusphaira haar verdedigende stellingen, maar was te laat om nog goed om te kunnen schakelen. Pas in de 85 minuut kwam er een kansje, maar de bal werd ruimschoots naast geschoten.

Mitchel Mertens die al weken als vaste reserve meegaat, had vandaag wel een basisplaats omdat de “eerste” keeper (Jesper Maes) vorige week een gebroken vinger opliep. Hij had uiteindelijk een hele rustige middag en hetgeen dat ie moest doen deed ie perfect. Uiteindelijk floot de 72 jarige scheidsrechter na ruim 93. minuten af en blijven we na 4 overwinningen nog steeds mede koploper.

 

Gehoord aan de bar: “Ik denk altijd eerst goed na, voordat ik iets stoms zeg”!

Frans van Kemenade

 

Beerpongen

Vrijdag 6 oktober is er weer een beerpongtoernooi. Deelnemers wordt verzocht zich tijdig te melden, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen en vol is vol. Klik hier voor de poster met nadere informatie.

Lees meer

Kick Off

Zondag a.s. vindt de Kick Off van het nieuwe seizoen plaats. Na afloop van de wedstrijd van het 1e luidt onze voorzitter het nieuwe seizoen in met een openingswoord. Daarna vindt er een live optreden plaats. Het wordt een mooi feestje, dat staat vast.  

Lees meer

SRP Zuid nieuwe stersponsor.

Tijdens de zomerstop is SRP Zuid toegetreden als stersponsor binnen onze club. SRP is een specialist in het ontwerpen en assembleren van schakel- en verdeelinrichtingen, bedienings- en besturingspanelen. Ons senioren lid Bas Kotmans is werkzaam bij SRP. Op naar een mooi en sportief seizoen.

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV