Acht 1 start met prachtige overwinning en frivool spel!

EMK – ACHT.  3-6.    Zondag 20.09.20  1e Elftal 4e klasse F

Onze eerste competitiewedstrijd uit in Nuenen tegen EMK (Eendracht Maakt Kracht) verliep uit ons oogpunt heel lekker. EMK had de pech dat het in de warming-up al tegen een blessure aanliep en ook in de wedstrijd werden er in de eerste 10 minuten al 2 man geblesseerd gewisseld. In de 14e minuut kwamen we op voorsprong omdat Pieter een goed genomen corner van Timo prachtig binnenkopte.

Maar slechts 5 minuten later  bracht vd Bogaard EMK weer op gelijke hoogte. We waren wel beter dan onze tegenstander maar we lieten zo mee en dan toch nog een steekje vallen waardoor zij in de wedstrijd bleven. In de 33e minuut jaagde Niels Versantvoort goed door op hun linksback en die verspeelde de bal aan Niels die hierna een perfecte voorzet afleverde op Timo Verhagen die op zijn beurt heel mooi de 1-2  binnenschoot. Maar ook deze voorsprong duurde niet lang, want slechts 4 minuten later maakte weer vd Bogaard de gelijkmaker. Maar toen brak het tijdperk Sander vd Heuvel aan, hij zorgde in de 38e minuut voor 2-3 en in de 51e minuut voor 2-4. En toen hadden we EMK op de knieën. Timo zorgde met een geweldige actie voor de 2-5 en even later was het Rob van der Plaat die voor de 2-6 zorgde. Jammer dat weer vd Bogaard nog voor 3-6 kon aantekenen maar daar bleef het bij. Een geslaagde start van het nieuwe seizoen met een niveau en beleving waarvan alle (Achtse) supporters hebben kunnen genieten.

Gehoord aan de bar: Je kan ook goed spelen zonder een bal te raken!