ACHT 1 speelt ook EMK van de mat!

Zondag  03-10-2021   4e Klasse F  Zuid 1     1e Elftal

Acht – EMK  7-0

Acht laat er geen gras over groeien en laat direct zien wat het van plan is.

De eerste competitiewedstrijd werd al met 6-0 gewonnen en daar kwam op deze regenachtige zondag een 7-0 overwinning overheen.

Ook vandaag begon Acht heel sterk aan de wedstrijd met 2 heel snelle doelpunten werd direct de toon gezet. Sander v.d. Heuvel schoot al na 4 minuten een voorzet van Timo Verhagen keihard binnen. Een paar minuten laten was Mathijs Huising de Nuenense achterhoede te snel af en hij schoot beheerst de 2-0 binnen.

Even voor rust werd Sander v.d. Heuvel prachtig aangespeeld door Niels Versantvoort en Sander maakte beheerst de 3-0. Daarmee was de wedstrijd al beslist, EMK kwam op alle fronten te kort en kon ook nauwelijks gevaar stichten.

Mooi was het om te zien dat Acht na de rust verder ging met verzorgd voetbal, mensen bleven de posities bezetten en zodoende bleven de kansen komen. Ook toen er verschillende wissels werden doorgevoerd bleef het spel goed. In een kwartier tijd verhoogde Timo Verhagen de stand van 3-0 naar 5-0. Hij werd de 1e keer door Melvin v.d. Groen alleen op de keeper afgestuurd en de 2e steekbal kwam van Lucas Overdevest en weer rondde Timo dat beheerst af.

In de 80e minuut schoot Melvin v.d. Groen de 6-0 binnen vanaf zo’n 20 meter en in de laatste minuut was het weer Sander v.d. Heuvel die zijn hattrick maakte en de 7-0 eindscore bepaalde.

Intussen had een EMK speler ook nog z’n 2e gele kaart ontvangen, dus die was al iets eerder kunnen gaan douchen. Mooie overwinning die ons bovenaan de ranglijst houdt.

Gehoord aan de bar: Beledig een krokodil nooit voordat je de rivier overgestoken bent.