ACHT 1 begint de competitie met een prachtige 0-6 uitoverwinning!

Zondag  26-09-2021   4e Klasse F  Zuid 1     1e Elftal

Woenselse Boys – Acht  0-6

 

Acht begon deze competitie met een uitwedstrijd bij Woenselse Boys.

Andere jaren een geduchte tegenstander waar we telkens de handjes aan vol hadden.

Maar in de wandelgangen werd al gefluisterd dat W.B. aan kwaliteit had ingeleverd en dat indien Acht zelf wel zou doen waartoe het instaat is, het wel eens een gemakkelijke zondag zou kunnen worden.

En ik kan iedereen geruststellen, het werd zo’n zondag waarop we vanaf minuut één tot met het laatste fluitsignaal heer en meester waren.

Met een eerlijke verdeling van de doelpunten 3 voor en 3 na de rust werd W.B. probleemloos aan de kant geschoven en mochten de gastheren nog blij zijn dat het geen echte monsterscore is geworden.

Zeker toen in de 2e helft er ook nog een speler van W.B. met rood van af moest, hielden de thuissupporters hun adem in.

Maar Acht was mild in de afwerking en zodoende kwamen er uiteindelijk maar 6 Achtse treffers op het scorebord.

Doelpunten makers:

Timo Verhagen                3x

Mathijs Huising               2x

Rob van der Plaat            1x

Natuurlijk een prachtig begin voor onze nieuwe trainer Tim de Wert. Overigens had ook de KNVB dit resultaat al aan zien komen. Want voordat er één wedstrijd was gespeeld stond Acht al bovenaan in de ranglijst en na de eerste wedstrijd nog steeds. Eens kijken hoe lang we dat vol kunnen houden.

Intussen hebben we het bekerprogramma al achter de rug en daar werd met 1-0 gewonnen van Vessem, met 0-3 gewonnen van Nieuw Woensel en uiteindelijk in de laatste wedstrijd thuis tegen PSV/amateurs werd er met 2-4 verloren. Hierdoor is het bekeravontuur ten einde. We eindigde met 3 ploegen die allen 6 punten hadden, maar uiteindelijk had PSV het beste doelgemiddelde en bekert daarom verder.

Gehoord aan de bar: Als je geen nee kunt zeggen, dan wordt ja minder waard!

 

Frans van Kemenade

 

Jubilarissen gehuldigd tijdens Nieuwjaarsreceptie

Tijdens een druk bezochte nieuwjaarsreceptie hebben we afgelopen zondag vele jubilarissen mogen huldigen. Door Corona was het alweer 3 jaar geleden dat we in de mogelijkheid waren om hierbij stil te staan. Zo hebben we alsnog het 60 jarig lidmaatschap van Guus Geurts, Leo van Kemenade, Harrie Brans en Jan […]

Lees meer

Ben van Nistelrode 70 jaar lid van v.v. Acht!!

Onder de vele jubilarissen die we dit jaar hebben mogen huldigen hadden we één lid, namelijk Ben van Nistelrode, die afgelopen jaar zijn 70e lidmaatschapsjaar mocht vieren. Ben heeft dus op 5 jaar na het hele bestaan van v.v. Acht mee gemaakt.   In zijn eerste jaren trainden de pupillen […]

Lees meer

Webshop weer online!

De webshop van vv Acht is weer online! In de categorie “training” is de nieuwe Nike-lijn Academy 2023 doorgevoerd. Tevens is de kleur van de drill top aangepast van donker- naar lichtblauw. In de categorie “life style” zijn de polo’s nu ook in de Academy 23 stijl.

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld