ACHT 1 begint de competitie met een prachtige 0-6 uitoverwinning!

Zondag  26-09-2021   4e Klasse F  Zuid 1     1e Elftal

Woenselse Boys – Acht  0-6

 

Acht begon deze competitie met een uitwedstrijd bij Woenselse Boys.

Andere jaren een geduchte tegenstander waar we telkens de handjes aan vol hadden.

Maar in de wandelgangen werd al gefluisterd dat W.B. aan kwaliteit had ingeleverd en dat indien Acht zelf wel zou doen waartoe het instaat is, het wel eens een gemakkelijke zondag zou kunnen worden.

En ik kan iedereen geruststellen, het werd zo’n zondag waarop we vanaf minuut één tot met het laatste fluitsignaal heer en meester waren.

Met een eerlijke verdeling van de doelpunten 3 voor en 3 na de rust werd W.B. probleemloos aan de kant geschoven en mochten de gastheren nog blij zijn dat het geen echte monsterscore is geworden.

Zeker toen in de 2e helft er ook nog een speler van W.B. met rood van af moest, hielden de thuissupporters hun adem in.

Maar Acht was mild in de afwerking en zodoende kwamen er uiteindelijk maar 6 Achtse treffers op het scorebord.

Doelpunten makers:

Timo Verhagen                3x

Mathijs Huising               2x

Rob van der Plaat            1x

Natuurlijk een prachtig begin voor onze nieuwe trainer Tim de Wert. Overigens had ook de KNVB dit resultaat al aan zien komen. Want voordat er één wedstrijd was gespeeld stond Acht al bovenaan in de ranglijst en na de eerste wedstrijd nog steeds. Eens kijken hoe lang we dat vol kunnen houden.

Intussen hebben we het bekerprogramma al achter de rug en daar werd met 1-0 gewonnen van Vessem, met 0-3 gewonnen van Nieuw Woensel en uiteindelijk in de laatste wedstrijd thuis tegen PSV/amateurs werd er met 2-4 verloren. Hierdoor is het bekeravontuur ten einde. We eindigde met 3 ploegen die allen 6 punten hadden, maar uiteindelijk had PSV het beste doelgemiddelde en bekert daarom verder.

Gehoord aan de bar: Als je geen nee kunt zeggen, dan wordt ja minder waard!

 

Frans van Kemenade

 

Sinterklaas

Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar onze kantine voor de kleintjes. Kijk op onze activiteitenkalender https://www.vvacht.nl/activiteiten/sinterklaas/ voor meer info. Let op: de aanmeldingen dienen via de leider te worden gemeld, waarna die ze door stuurt naar info@vvacht.nl.

Lees meer

Tinus gehuldigd door Acht 2 vanwege 60 jaar getrouwd

Tinus en zijn echtgenote Sjaan bedanken een ieder die deze happening in gang heeft gezet en hiermee Tinus een onvergetelijke dag hebben bezorgd.

Lees meer

Trainingsschema 2022-2023 (definitief)

Het definitieve trainingsschema voor het seizoen 2022-2023 is bekend. Klik hier om het schema te bekijken. Dit schema is samengesteld o.b.v. de bij ons bekende wensen en voorkeuren van de teams, welke hierin zo veel als mogelijk zijn verwerkt. Voor vragen en/of opmerkingen n.a.v. dit trainingsschema kun je contact opnemen […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld