ACHT 1 begint de competitie met een prachtige 0-6 uitoverwinning!

Zondag  26-09-2021   4e Klasse F  Zuid 1     1e Elftal

Woenselse Boys – Acht  0-6

 

Acht begon deze competitie met een uitwedstrijd bij Woenselse Boys.

Andere jaren een geduchte tegenstander waar we telkens de handjes aan vol hadden.

Maar in de wandelgangen werd al gefluisterd dat W.B. aan kwaliteit had ingeleverd en dat indien Acht zelf wel zou doen waartoe het instaat is, het wel eens een gemakkelijke zondag zou kunnen worden.

En ik kan iedereen geruststellen, het werd zo’n zondag waarop we vanaf minuut één tot met het laatste fluitsignaal heer en meester waren.

Met een eerlijke verdeling van de doelpunten 3 voor en 3 na de rust werd W.B. probleemloos aan de kant geschoven en mochten de gastheren nog blij zijn dat het geen echte monsterscore is geworden.

Zeker toen in de 2e helft er ook nog een speler van W.B. met rood van af moest, hielden de thuissupporters hun adem in.

Maar Acht was mild in de afwerking en zodoende kwamen er uiteindelijk maar 6 Achtse treffers op het scorebord.

Doelpunten makers:

Timo Verhagen                3x

Mathijs Huising               2x

Rob van der Plaat            1x

Natuurlijk een prachtig begin voor onze nieuwe trainer Tim de Wert. Overigens had ook de KNVB dit resultaat al aan zien komen. Want voordat er één wedstrijd was gespeeld stond Acht al bovenaan in de ranglijst en na de eerste wedstrijd nog steeds. Eens kijken hoe lang we dat vol kunnen houden.

Intussen hebben we het bekerprogramma al achter de rug en daar werd met 1-0 gewonnen van Vessem, met 0-3 gewonnen van Nieuw Woensel en uiteindelijk in de laatste wedstrijd thuis tegen PSV/amateurs werd er met 2-4 verloren. Hierdoor is het bekeravontuur ten einde. We eindigde met 3 ploegen die allen 6 punten hadden, maar uiteindelijk had PSV het beste doelgemiddelde en bekert daarom verder.

Gehoord aan de bar: Als je geen nee kunt zeggen, dan wordt ja minder waard!

 

Frans van Kemenade

 

Voorlopige indelingen 2024-2025 jeugd

De voorlopige teamindeling van de jeugd voor het seizoen 2024-2025 is gereed. Klik hier om de teamindeling te bekijken. Ook dit seizoen hebben de coördinatoren in samenwerking met de trainers van de huidige teams weer geprobeerd een zo goed mogelijke indeling te maken, waarin ieder kind tot zijn/haar recht komt. […]

Lees meer

Geslaagd!

Op maandag 3 juni hebben Wessel, Cas, Zino en Olivier met succes de cursus verenigingsscheidsrechter afgesloten. Namens vv Acht van harte gefeliciteerd en veel plezier bij alle wedstrijden die jullie nog gaan fluiten!

Lees meer

Penaltybokaal

Op een gezellige zondagmiddag (2 juni) heeft het 2de van vv Acht de finale bereikt voor promotie naar de 1e klasse! Direct na deze wedstrijd kon het veld klaargemaakt worden voor de Penaltybokaal 2024. Er zouden 14 teams starten, helaas is er 1 team niet komen opdagen!!! Er werd op […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV