7 punten uit de laatste 3 wedstrijden, het gevaar lijkt hiermee geweken!

Nieuw Woensel – ACHT 2-2     1e Elftal 4e klasse F zondag 14-04-19

Vandaag hadden we de uitwedstrijd tegen Nieuw Woensel, thuis was dit duel in 0-0 geëindigd.

In die wedstrijd ging het moeizaam en vandaag zou het weer niet veel anders lopen.

Ofschoon de start heel fortuinlijk was, want al na 10 minuten wilde de keeper van NW een bal wegtrappen maar schoot vol tegen Sander vd Heuvel aan en de bal ketste zo het doel in 0-1.

Maar deze voorsprong gaf ons niet de verwachte vleugels, het bleef een beetje op en neer gaan en uit het niets nam NW het initiatief. In de 23 minuut werd een vrije trap vanaf zo’n 20 meter loeihard op de kruising geschoten, ook Rico had hier geen verweer op gehad.

Enkele minuten later ging hun rechtsbuiten er als een speer van door en kon alleen via een overtreding in de 16 worden gestopt, dus voor de 4e wedstrijd oprij weer een pingel tegen.

Ook deze werd feilloos binnengeschoten 1-1. Maar ook van deze gelijke stand konden we niet lang genieten want 3 minuten later zorgde die zelfde rechtsbuiten weer met een geweldige actie voor de 2-1. De spits maakte het doelpunt, maar de rechtsbuiten legde hem panklaar neer.

Hierna had Yannick nog een mooi afstandsschot, maar de keeper tikte hem net corner. Maar ook NW kreeg nog twee 100% kansen voor de rust, maar deze werden gelukkig gemist.

Na de thee kwamen we beter in ons spel in de 58e minuut zette Paul Holthuizen een bal perfect voor op onze Duitser “Der Bomber” en dan weet je dat het altijd goedkomt. Ook deze keer nam hij het leder op zijn Duitse voorhoofd en kopte hem geweldig binnen 2-2. Hierna moest Rico nog een keer gestrekt naar de hoek om een tegendoelpunt te voorkomen, maar net voor tijd kreeg de ingevallen Bart vd Hurk nog de kans op 2-3 maar hij liep de bal net naast de paal.

Zo bleef het bij de 2-2 en ik denk dat beiden partijen daar mee konden leven.

Gehoord aan de bar: Na het zoveelste smakeloze bakje koffie vraagt iemand aan Jan: “zet jij hem espresso”?