Woenselse Boys F1 – Acht F1 | 1 – 1 (0-0)

Woenselse Boys had slechts een wedstrijd verloren, op de Leeuwenkuil werd van ons verloren! Zou het ons nog een keer lukken?
Voor rust een felle strijd veelal op het middenveld. Met veel trekken en duwen wist Woenselse Boys ons van scoren af te houden. Met name de verre uittrappen van ons waren gevaarlijk; Sienna kon uitbreken maar werd net voor het schot de bal afgenomen. Sten, Caner en Jesse bewaakte de aanvallers goed en hielpen elkaar waar nodig. Het leverde geen doelpunten in de 1e helft op.
Na rust weinig veranderingen, fysieke duels van Woenselse Boys terwijl wij sterk bleven jagen op de bal. Halverwege de 2e helft kregen we een vrije trap. Guy ging achter de bal staan en schoot van grote afstand raak! 0-1 en dat hadden ze bij Woenselse Boys niet verwacht. De gelijkmaker viel niet veel later; vanaf links werd een voorzet gegeven om zo de bal vanuit het midden achter Tygo te kunnen schuiven. Voorin probeerde Rik, Guy, Jayden en Levi toch nog het verschil te maken. Levi werd bij een uitbraak vlak voor tijd neergehaald voordat hij kon schieten maar kreeg ten onrechte geen penalty. Het bleef dus 1-1. Daarmee hebben wij 4 punten behaald tegen de kampioen! Prima wedstrijd gespeeld allemaal!
Woenselse Boys gefeliciteerd met het kampioenschap.