vv Hapert JO13-1 – vv Acht JO13-2 3-2 (2-1)

Na een hele goede en een beduidend mindere wedstrijd stond vandaag de uitwedstrijd tegen Hapert JO13-1 op het programma. Met de aangescherpte maatregelen een vreemde gewaarwording. De  thuisvereniging mocht behalve de eigen begeleiding geen enkele ouder/toeschouwer van het eigen team toegang tot het sportpark verlenen en wij, als uitploeg, kwamen met 2 leiders, 1 grensrechter en 3 extra chauffeurs. En dat op het grote, overigens schitterende, sportpark van de plaatselijke VV. Naast het sportpark was ook de ontvangst bewonderenswaardig. We werden persoonlijk welkom geheten en van warme koffie voorzien. Omdat we op het mooie, strakke, kort gemaaide, ietwat vochtige hoofdveld mochten aantreden konden de 3 toeschouwers een plekje zoeken op de voor 300 toeschouwersplaatsen biedende hoofdtribune. De wedstrijd kon beginnen!

Omdat Kasper nog verkouden en dus afwezig was en we ook nog enkele blessuregevallen kenden waren we blij met Lars als extra speler. Dat dat nodig was bleek al snel, toen Stan de wedstrijd geblesseerd moest staken. Dat gebeurde overigens nog bij de brilstand (0-0). We zagen een mooi gevecht, met 2 ploegen die elkaar aardig in evenwicht hielden. De thuisploeg, gestoken in het blauw-rood, kwam op een 1-0 voorsprong, doordat wij achterin niet resoluut genoeg ingrepen. Acht zat echter niet de pakken neer en ging op zoek naar de gelijkmaker. Deze viel ook na een hard schot van Lucas, dat net onder de lat tegen het net belandde. Toch waren het de “plaatselijken’ die met een voorsprong mochten gaan rusten. Een afstandsschot viel ongelukkig bij ons binnen. Ruststand 2-1.

Geen man overboord, want het was een leuke, gelijkwaardige wedstrijd met kansen aan beide kanten. Wij vooral bij corners en Hapert vooral vanuit een razendsnelle omschakeling, die bij ons achterin, vooral door een uitblinkende Pim, teniet werden gedaan. Volop kansen op resultaat in de 2e helft.

Ook het tweede bedrijf was spannend. Beide ploegen streden om de winst. Af en toe zagen we leuk voetbal met mooie combinaties en ook werd er af en toe gewoon gestreden op het scherp van de snede. Helaas kwamen de “onzen” op een achterstand van 2 te staan, toen opnieuw een afstandsschot in het Achtse doel verdween. Wie dacht dat de koppies gingen hangen kwam bedrogen uit. Acht ging door waar het gebleven was en streed om iedere meter van het grote hoofdveld. Dit leidde 10 minuten voor tijd tot de aansluitingstreffer via de voet van Jochem.

Hoe zeer de roodhemden ook streden, de verdiende gelijkmaker werd helaas niet meer gevonden. Natuurlijk ontzettend balen, maar we mogen trots zijn op de strijd en op de wedstrijd die we de aanwezige mensen voorschotelden. Helaas was dat dus maar voor een paar ogen weggelegd.

De komende 2 wedstrijden (competitie en beker) spelen we thuis en zullen we ook nog zonder publiek moeten spelen. Hopelijk bieden de cijfers daarna aanleiding om het beleid op dit gebied weer wat te versoepelen. Tot die tijd zullen we het met de verslagen moeten doen.

Volgende afspraak: Zaterdag 10 oktober om 10.30 uur:  Acht JO13-2 – Bladella JO13-2.

Voorlopige indelingen 2024-2025 jeugd

De voorlopige teamindeling van de jeugd voor het seizoen 2024-2025 is gereed. Klik hier om de teamindeling te bekijken. Ook dit seizoen hebben de coördinatoren in samenwerking met de trainers van de huidige teams weer geprobeerd een zo goed mogelijke indeling te maken, waarin ieder kind tot zijn/haar recht komt. […]

Lees meer

Geslaagd!

Op maandag 3 juni hebben Wessel, Cas, Zino en Olivier met succes de cursus verenigingsscheidsrechter afgesloten. Namens vv Acht van harte gefeliciteerd en veel plezier bij alle wedstrijden die jullie nog gaan fluiten!

Lees meer

Penaltybokaal

Op een gezellige zondagmiddag (2 juni) heeft het 2de van vv Acht de finale bereikt voor promotie naar de 1e klasse! Direct na deze wedstrijd kon het veld klaargemaakt worden voor de Penaltybokaal 2024. Er zouden 14 teams starten, helaas is er 1 team niet komen opdagen!!! Er werd op […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV