v.v. Acht JO-11-1 – Taxandria JO-11-1 1-1 (0-0)

Op deze warme zaterdagochtend moesten we in de laatste competitiewedstrijd aantreden tegen Taxandria uit Oisterwijk. Taxandria speelde de 1e competitiehelft nog in de hoofdklasse, dus wederom een geduchte tegenstander.

Na een gelijkopgaande 1e helft, waarin wij de beter kansen kregen, spraken we in de rust af iets beter op de afronding te letten. Kort na rust wisten we uit een scrimmage de meer dan terechte 1-0 te maken. Vervolgens gingen we dringend op zoek naar de 2-0, maar de keeper van Taxandria bleek keer op keer met een aantal fraaie reddingen zijn doel schoon te houden. Zoals we vaker in het voetbal wist Taxandria tegen de verhoudingen in de gelijkmaker binnen te prikken. We gingen voor de overwinning, maar mede door de warmte vloeide de krachten weg.

Al met al een hele goede wedstrijd die mede door hun keeper jammer genoeg op een gelijkspel is geëindigd.

We kunnen terugkijken op een goede tweede competitiehelft, waarin we een aantal prima wedstrijden hebben gespeeld. Zeker tegen de grotere clubs hebben we het heel goed gedaan, met een aantal goede resultaten!

De trainersstaf wil jullie bedanken voor alle trainingsuren, het plezier, het harde werken en de veelal leuke wedstrijden!!

We gaan de komende periode het seizoen mooi afsluiten met een internationaal toernooi in Kerkrade en het Ruud van Nistelrooij toernooi in Geffen.

Doelpuntenmaakster:

Sienna 1 x