Voorlopige teamindelingen jeugd 2021-2022

De voorlopige teamindelingen van de jeugd voor het seizoen 2021-2022 zijn gereed!

Ook dit seizoen hebben de coördinatoren in samenwerking met de trainers van de huidige teams weer geprobeerd een zo goed mogelijke indeling te maken, waarin ieder kind tot zijn/haar recht komt. Klik hier om de teamindelingen te bekijken.

Voor de onderbouw gaan we beginnen met het project Gelijke Kansen. Zie hiervoor het bericht elders op de website.

Deze indelingen zijn voorlopig, dat wil zeggen dat hier nog wijzigingen gemaakt kunnen worden voordat de competitie eind september weer aanvangt.

Heb je vragen betreffende de indeling, dan kun je je tot uiterlijk 28 Mei uitsluitend per e-mail richten aan Christian.hermans@outlook.com. Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek op zaterdag 5 juni. Geef in jouw mail s.v.p. aan wat precies de vraag is.

Trainingen in de nieuwe samenstelling komen wij volgende week op terug aangezien de KNVB nog geen beslissing genomen heeft over de Regiocup Jeugd. Dus aankomende week gewoon trainen in de huidige samenstelling.

@Trainers/leiders:
Zoals in de indeling te zien is, staan nog nergens leiders bij, deze gaan we de komende weken compleet maken. Tevens stellen we direct de vraag voor de nieuwe trainingstijden voor komend seizoen.

Graag zien we jullie allemaal weer op het veld staan.
Alle vrijwilligers, nogmaals dank voor jullie hulp in dit vreemde seizoen.

Statiegeld op plastic flesjes

Met ingang van 1 juli zit er statiegeld op de kleine plastic flesjes. Wij kunnen niet anders dan dit door te voeren in onze prijzen. De flesjes kunnen worden gedeponeerd in de container met de oranje deksel, die in de kantine staat nabij de in- en uitgang. Uiteraard mag men […]

Lees meer

Al enige jaren is de familie van den Nieuwenhof een vertrouwd gezicht op de Leeuwenkuil. Zo was vader René tot vorig seizoen nog als assistent coach betrokken bij het eerste elftal. Daarnaast voetballen de zonen Nick en Daan al jaren in de selectie van VV Acht. Alle drie de familie […]

Lees meer

Jeugdkamp 2022

Hallo jongens en meisjes van vv Acht, beste ouders/verzorgers, Van vrijdag 26-08-2022 tot en met zondag 28-08-2022 organiseert vv Acht voor de 16de keer het jeugdkamp.

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Liebreks Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld