SVSSS E4 – Acht E4 1 – 3 12-09-2015

Midden in de nacht, om kwart over zeven, vertrok E4 voor de eerste competitiewedstrijd in Udenhout. Tijdens de warming-up was al duidelijk dat de tegenstander mogelijk sterk zou zijn.
In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op, maar de jongens van Acht E4 begonnen goed. Ze zaten er goed bovenop en speelden de bal prima over. Met wat geluk scoorde Sam 1-0.
Udenhout kreeg in de eerste helft geen enkele kans, omdat iedereen bij Acht heel hard werkte. In de tweede helft bleef het spelbeeld hetzelfde. Halverwege scoorde Sam een prachtige tweede goal, waardoor de winst in zicht kwam. Udenhout gaf echter niet op, schoot eerst onderkant lat, en daarna toch de 1-2. De laatste vijf minuten vergat Acht rustig te blijven, waardoor het nog heel spannend werd. Udenhout kreeg enkele corners, en schoot twee keer gevaarlijk, maar gelukkig redde Mike prima. In de laatste seconde van de wedstrijd scoorde Sam vervolgens zijn derde goal.
Het waren niet alleen de drie goals van Sam waardoor Acht won, maar ook dat iedereen keihard werkte en goed speelde. Complimenten aan het hele team en de staf voor deze mooie start van de nieuwe competitie!

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV