Rood Wit Veldhoven F5 – Acht F5. 1 – 4 (07-03-15)

Acht F5,

Na een korte warming up, (we hadden wat problemen met het vinden van het sportpark) begonnen we om 9:15 uur aan de wedstrijd tegen Rood Wit Veldhoven F5. We wisten dat het wat moeizamer zou gaan dan de afgelopen 2 wedstrijden (Rood Wit had ook al 1 keer gewonnen). We begonnen weer met het druk zetten op de tegenstander waardoor we iedere keer snel de bal weer konden veroveren.  Na ongeveer 5 minuten kon onze inschuivende verdediger Tim met een mooi geplaatst schot de 0-1 scoren. Hierna bleven we aanvallen. Helaas kon Rood Wit uit de enige echte kans de 1-1 maken. We raakten niet in paniek en gingen door met aanvallen. We hadden vandaag wat pech in de afwerking: we schoten net naast of er zat net nog een been van een Rood Wit-speler tussen. Hierdoor kregen we wel corners en daar hebben we onze specialist Tygo voor. De eerste indraaiende corner kon Luc met zijn hak fantastisch binnen tikken ( super gedaan Luc). Hierna was het rust. Na rust werd Rood Wit weer goed vastgezet op eigen helft en kwam Rood Wit er toch eens uit, dan stonden daar Vlad en Tim met medewerking van Lars ,Tygo en Sem die iedere aanval onschadelijk maakten waardoor Wouter een rustige 2e helft had. Helaas hadden we voorin net niet altijd evenveel geluk in de afwerking. Door hard werken en heel goed overspelen konden Lucas ( hij heeft de smaak te pakken) en Sem de eindstand van 1-4 maken. De 2 goals kwamen weer uit 2 corners van Tygo. Zoals Sid heel mooi zei na afloop: het gaat er niet om wie ze maakt, als we maar winnen. Hier hebben de trainers niets meer aan toe te voegen. Complimenten jongens voor de inzet en het vertoonde spel.

Jungle BBQ URBAN PARTY

Zondag 26 mei vindt de jaarlijkse BBQ weer plaats. De BBQ is van oudsher voor volwassenen, maar uiteraard is de keuken open en kunnen de kinderen een frietje en een snack kopen. Alle vrijwilligers, seniorenleden en eventuele partners zijn welkom bij de BBQ die deze keer in een speciaal jasje […]