Nieuwe hoofdsponsor voor jeugd vv Acht

VV Acht en Strik & Creemers en Partners zijn verheugd te kunnen melden dat met ingang van het nieuwe seizoen Strik & Creemers en Partners alle jeugdelftallen van VV Acht gaat sponsoren. Mike Strik, een van de grondleggers van het kantoor, is al tientallen jaren een bekende (oud speler en vrijwilliger) van de club.

Strik & Creemers en Partners is al sinds 1993 actief als financiële dienstverlener en staan bekend om hun FIT programma. Financieel In Topconditie wat natuurlijk goed aansluit bij een club als vv Acht. Veel leden hebben inmiddels de weg gevonden naar het kantoor voor financieel advies, graag doet Strik & Creemers en Partners nu iets terug voor de vereniging!