JO11-2 knokt zichzelf naar winst tegen SBC JO11-2

Vandaag moesten we een uitwedstrijd spelen tegen het “andere oranje”, te weten SBC uit Son. Een geduchte tegenstander, want net als onze strijders hadden zij ook al hun wedstrijden tot op heden (ruim) gewonnen. Zowel hun 3 bekerwedstrijden, als hun eerste competitiewedstrijd leverden de volle buit op. Bij het begin van de wedstrijd was de spanning dan ook voelbaar op Sportpark Schuttersheide.

In het eerste kwartier ging SBC het beste met deze spanning om. Acht speelde zeker niet slecht, maar de ballen die er net tussen vielen waren steeds voor “die uit Son” en wij reageerden steeds net te laat op stuiterende en doorschietende ballen. Kortom; wij waren net iets minder scherp dan onze tegenstander. Dit leverde ook een Sonse goal op. Met een 1-0 achterstand viel het moment van de eerste time-out. We waren wat geïrriteerd en gefrustreerd over het wedstrijdverloop en over de stand. We spraken af om deze irritatie niet te uiten, maar om dit juist op een positieve manier in ons spel te leggen. En warempel, het werkte. Acht werd feller en gelijkwaardig aan de Son Breugel Combinatie. Voor de rust leverde dit ook de verdiende 1-1 op. Een mooie gelijkwaardige stand in een mooie, gelijkwaardige eerste helft.

Na de rust wist Acht zelfs nog over te schakelen naar een 6e versnelling. We werden beter en beter en creëerden plotseling kans op kans. Paal, lat en keeper stonden in de weg en helaas was er ook nog geen doellijntechnologie aanwezig om te bepalen of de bal wel of niet de doellijn was gepasseerd. Toch kregen we loon naar werken en scoorden we de verdiende 1-2. Hier namen we echter geen genoegen mee en we gingen op jacht naar meer. En dat kregen we ook. Na een foutje achterin brachten we de marge op 2 (1-3). Nu was het onze tegenstander die wat geïrriteerd raakte. Zij kregen de knop echter niet meer omgedraaid en dus was de wedstrijd op dit moment eigenlijk al gespeeld. Acht kon in de laatste minuten zelfs nog uitlopen naar een wat geflatteerde, maar daardoor zeker niet minder verdiende 1-5 overwinning.

We hebben als team de wedstrijd doen kantelen. Met goed voetbal, inzet en geloof in eigen kunnen hebben we de 3 punten mee naar Acht kunnen nemen. Complimenten heren en dame. Ga zo door!

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV