Boxtel JO17-2 – Acht JO17-2 0-0

Is een wedstrijd die eindigt in 0-0 per definitie saai? Niet bij de JO17-2! Tegen Boxtel ging het op en neer met mogelijkheden aan beide kanten.Maar de harde wind maakte een goede balcontrole lastig en de schoten op doel misten kracht en precisie. Toch was er ook in deze wedstrijd weer volop strijd en werklust, soms zelfs iets te veel, getuige de gele kaarten voor Jens en Joris. Een unicum voor onze – over het algemeen – zeer sportieve ploeg. In de tweede helft had Bart de winnende treffer ‘op zijn schoen’, maar hij kon het net niet afmaken. Dus bleef het bij o-o, maar allerminst een bloedeloze 0-0!

Timo, JensV, JensH, Noah, Finn, Jochem, Joris, Lennart, Casper, Bart, Ruben, Keanu, Raf