Bladella F9 – Acht F6 6-0 (14-03-2015)

Wat zit er toch in het voedsel dat er in De Kempen gegeten wordt? Dat is de vraag die je jezelf stelt als je de tegenstanders uit onze klasse ziet. Het heeft echter te maken met de leeftijd van onze tegenstanders. Daar waar enkele spelers van Bladella dit jaar nog 9 worden, zijn de meeste van onze spelertjes nog 6.

Ook nu weer konden we onze opponent in de eerste helft goed bijbenen. Zij waren welliswaar iets sterker, maar tot heel veel kansen leidde dit niet. Verdedigend gaven we weinig weg. Finn heerste weer in de goal en onze verdediging, bestaande uit Lars, Timo, Koen en Nika, schakelde de blauw-witte aanvallers vakkundig uit. Zij werden daarbij vaak ondersteund door de aanvallers Sophie, Tim vdH, Tim V. en Kian (Lewis was afwezig). Toch wist de koploper in de eerste helft één keer ons sterke collectief met een strak schot te slechten. Met 1-0 gingen we de rust in.

Direct na de pauze werd Acht wat brutaler en gingen we op zoek naar gelijkmaker. Die kwam er ook bijna, toen Tim vd H. na een knappe aanval de bal snoeihard tegen de paal schoot. Uit een counter verdubbelde Bladella de voorsprong, maar ook nu gaven we onszelf niet gewonnen. We bleven aanvallen en ook Finn (Lars was in de 2e helft gaan keepen) kreeg een mooie kans om te scoren.

Als je aanvalt geef je echter ook meer ruimte weg en ook Bladella kreeg meer kansen. Uit één van die kansen werd de bal schitterend in de kruising gekruld en werd het 10 minuten voor tijd 3-0.

Dit was de genadeklap. Het geloof in een goede uitslag was verdwenen en daarmee ook de scherpte. In de slotminuten kon Bladel uiteindelijk nog uitlopen naar 6-0.

Een verdiende, maar wat geflatteerde overwinning. Wat onze spelers verdienen: wederom alle complimenten. Het eerste half uur was echt top! We speelden goed over, verdedigden goed en zochten de zijkanten. Deze week weer 2x goed trainen en dan volgende week de ijsjeswedstrijd tegen Hilvaria!!

Jungle BBQ URBAN PARTY

Zondag 26 mei vindt de jaarlijkse BBQ weer plaats. De BBQ is van oudsher voor volwassenen, maar uiteraard is de keuken open en kunnen de kinderen een frietje en een snack kopen. Alle vrijwilligers, seniorenleden en eventuele partners zijn welkom bij de BBQ die deze keer in een speciaal jasje […]