Bergeijk JO15-2 – Acht JO15-2 1-3

Ja, onthoud die naam gerust: ‘Acht JO15-2’. De fijnste spelers uit de D1, D2, C2 en C3 van vorig seizoen, aangevuld met een paar nieuwe aanwinsten. Bij elkaar gezet om dit seizoen met veel inzet en nog meer plezier samen te voetballen. Na twee weken trainen was vandaag de eerste bekerwedstrijd en spelers, ouders en de coach waren vol verwachting. Op de prachtige velden in Bergeijk was het goed toeven in de zon en de jongens hadden er zin in. In de eerste helft meteen al hier en daar een vleugje tiqui-taca voetbal a la Barcelona. Kansen in overvloed, maar alleen Jeroen en Brian wisten te scoren. Na de rust werd het iets minder allemaal, maar na de 1-2 besliste Brian de wedstrijd met een prachtig schot over de keeper. Onze andere aanwinst Peter was ook gevaarlijk voor het doel, maar kreeg de bal er nog niet in. Al met al een mooie start van Acht JO15-2. Onthoud die naam, daar ga je nog veel over horen.

Daan, Ruben, Freek, Sam, Michael, Joris, Sem, Youri, Jeroen (1x), Finn, Brian (2x), Peter.