Bekerwedstrijd v.v. Acht JO-11-1 – Bergeijk JO-11-1 uitslag 4-12

Na een goede seizoenstart vorige week was iedereen vandaag goed gemutst om dit een mooi vervolg te geven. In de voorbespreking waren we vastberaden om te gaan overwinteren in de beker.

Helaas bleek Bergeijk een ‘maatje’ te groot voor ons. Alhoewel we het eerste deel van de 1e helft en het eerste deel van de 2e helft bij vlagen goed partij boden en veel kansen creëerde die er niet ingingen. Over de hele wedstrijd gezien was Bergeijk de duidelijke winnaar.

We werden afgetroefd op felheid, alertheid en gedrevenheid. Moeilijke woorden maar het komt er op neer dat we met zijn allen hard moeten werken en niet zo makkelijk de kaas van het brood laten eten.

We zullen deze wedstrijd maar gauw vergeten. Deze week weer lekker trainen en dan op naar de 1e competitiewedstrijd uit naar Beerse Boys.

Doelpuntmakers:

Stijn 1x

Levi 2x

Jayden 1x (volgens de videoscheidsrechter)