Acht JO17-1 – Acht JO19-2 4-1

Ondanks de lockdown, de avondklok en code rood vanwege de naderende sneeuw en kou speelden onze jongens van de JO17-1 gewoon een lekker potje voetbal tegen hun inmiddels vaste tegenstander, de JO19-2. Vrijwel de hele verdediging ontbrak, dus Job en Joeri werden achterin geposteerd en Pepijn, Ike en Mitchel waren de invallers in de defensie. Maar ook de JO19-2 had een paar goede spelers ingevlogen, dus de strijd was eerlijk. Wat volgde was een lekker open wedstrijd met veel ruimte, maar met een stuk minder nauwkeurigheid. Af en toe lukte dat wel en dat leverde meteen twee goals van Raf op. Vlak voor rust kwam ‘das Anschluβtor’ uit een penalty, dus ook de tweede helft moest er ‘Vollgasfussbal’ gespeeld worden door de JO17-1 om ook deze keer de overwinning binnen te slepen. Een mooie tiqui-taca-aanval leidde tot de 3-1 van Bart en Kyran scoorde na een heerlijke pass van Raf ook nog de 4-1. Een verdiende overwinning voor de JO17-1 en na het laatste fluitsignaal haastte iedereen zich naar huis om snel de warmte weer op te zoeken, dromend van weer eens een echte competitiewedstrijd. Tegen een andere club, in een lekker voorjaarszonnetje, met publiek langs de lijn en in de kantine … .