Acht JO15-2 – Vessem JO15-1 7-1

‘Vandaag thuis, op het hoofdveld, met mooi weer, dus laat maar zien wat je kunt en heb vooral veel plezier’. Zo luidde ongeveer de kortste wedstrijdbespreking ooit voor de jongens van JO15-2. Met ook Nick weer van de partij waren we voor het eerst compleet en tegenstander Vessem werd meteen onder druk gezet. Sem tikte de 1-0 binnen en Ruben zorgde met een mooie achterwaartse kopbal voor de 2-0. Ook verdedigers mogen gerust mee naar voren, dus knalde Luuk uit een corner mooi raak. In de tweede helft werd het tijd om het publiek te trakteren op een paar prachtige doelpunten. Ik noem een schot van Sem in de kruising (4-0), een pirouette van Peter langs twee tegenstanders (5-0) en een schitterende voorzet van Brian met daarna de volley van Sem (6-0). Brian zorgde vervolgens zelf voor de 7-0 op aangeven van Finn. Maar ook achterin was het genieten: balletje rondspelen als het kan, maar als het moet ook messcherp verdedigen, met Michael als voorbeeld. En heel sportief om de gasten uit Vessem nog een eretreffer te gunnen. Kortom, Acht JO15-2 heeft grote indruk gemaakt. We overwegen nog om de volgende wedstrijd entree te gaan vragen.

Daan, Freek, Sam, Luuk (1x), Joris, Jeroen, Youri, Sem (3x), Ruben (1x), Finn, Nick, Peter (1x), Brian (1x)