Acht F6 – Bladella F9 0-5 (28-03-2015)

Op de verjaardag van Timo moesten we aantreden tegen de koploper uit onze klasse, Bladella. De blauw-witten hadden al hun wedstrijden nog gewonnen en in de uitwedstrijd hadden we na een hele goede eerste helft (1-0) toch een 6-0 nederlaag geleden. Vooraf hadden we dus al aangegeven dat onze winst zou liggen in goed voetbal, strijd leveren, sportief blijven en laten zien dat we als team vooruit blijven gaan.

Met Tim V. de eerste helft in de goal gingen we om 09.00 uur van start. Ook nu boden we de Bladelnaren goed partij. Ze waren weliswaar wat sterker, maar tot heel veel grote kansen leidde dit niet. Toch moesten we na 8 minuten de eerste tegengoal toestaan. Na een goede aanval werd de bal in de verre hoek geschoven. Acht was echter niet aangeslagen en bleef met volle inzet ten strijde trekken. Na een fantastisch uitgespeelde aanval kon Finn de bal net niet goed onder controle krijgen om uit te kunnen halen voor de gelijkmaker. Twee minuten voor het rustsignaal zorgde een droog afstandschot voor een verdubbeling van de voorsprong voor Bladella.

In de rust gaven de trainers aan dat het hartstikke goed ging. We kozen ervoor om onze spits nog iets dieper te laten staan, ook als we aan het verdedigen waren, om zo wellicht toch een goaltje mee te kunnen pikken vanuit de counter. Koen trok het keepersshirt aan voor de 2e helft en we waren klaar voor de volgende 20 minuten.

Hoewel Koen, net als Tim, een antwoord had op de meeste schoten van Bladella, moest hij na zes minuten het antwoord schuldig blijven op een goed uitgespeelde aanval met een goede afronding. Het leek wel of de 0-3 voor nog wat extra kracht zorgde bij onze spelers, want we werden zelfs iets sterker. Dit leidde tot een schitterende counter, waarbij Tim vd H. alleen op de goal af kon gaan. Met een mooi schot tikte hij de bal langs de keeper, maar via de binnenkant van de paal rolde de bal over de lijn naar de andere paal. Daar waar de spelers en een deel van de supporters dachten aan een goal voor Acht, gaf de scheidsrechter aan dat de bal de lijn niet had gepasseerd. Dit werd later bevestigd door de toeschouwers achter de goal. De wedstrijd leek op 0-3 af te stevenen, maar in de laatste minuut wist Bladella nog 2x te scoren, waardoor er uiteindelijk 0-5 op het scorebord kwam te staan. Eigenlijk een net iets te grote uitslag, gezien de krachtsverhouding.

We moeten concluderen dat Bladella helaas nog een maatje te groot is, maar dat Acht zichzelf weer kranig heeft geweerd. En gezien het verschil in lengte en leeftijd tov een aantal Bladella-spelers hebben we het weer echt goed gedaan. We zijn niet weggespeeld en hebben een aantal hele mooie aanvallen laten zien. Bovendien hebben we de penaltyserie gewonnen :). Na de wedstrijd trakteerde Timo (vandaag als aanvaller geposteerd) ook nog eens op zakjes chips.

– Nika: ondanks haar buikpijn had ze enkele solo’s, waarbij meerdere tegenstanders werd uitgespeeld

– Lars: wederom een sterke wedstrijd, met mooie rushes langs de zijlijn

– Kian: voor of achter, het maakt niet uit, hij blijft gaan en werken voor de ploeg

– Sophie: geeft alles en wordt technisch steeds beter. Goede wedstrijd.

– Lewis: had er zin in en was gefocust. Ga zo door.

Volgende week spelen we weer thuis. Om 09.00 uur ontvangen we EFC uit Eersel. Papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, vrienden en vriendinnen, kom ons allemaal aanmoedigen!

 

Jungle BBQ URBAN PARTY

Zondag 26 mei vindt de jaarlijkse BBQ weer plaats. De BBQ is van oudsher voor volwassenen, maar uiteraard is de keuken open en kunnen de kinderen een frietje en een snack kopen. Alle vrijwilligers, seniorenleden en eventuele partners zijn welkom bij de BBQ die deze keer in een speciaal jasje […]

Lees meer

Inschrijving jeugdkamp 2024 geopend!

Hallo jongens en meisjes van vv Acht, beste ouder(s)/verzorger(s), Van vrijdag 21 tot en met zondag 23 juni 2024 organiseert vv Acht voor de 18de keer het jeugdkamp. Wie mogen zich inschrijven voor het jeugdkamp van 2024? Alle jeugdleden van vv Acht van de teams JO13, JO11, JO10, JO9 en […]

Lees meer

Schema trainingstijden (update februari 2024)

Met ingang van maandag 12 februari 2024 is een gewijzigd schema voor de trainingen van toepassing. Klik hier voor het schema.

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV