Acht F5 – Gestel F5

Acht F5

Vandaag de tweede wedstrijd tegen Gestel F5. De vorige wedstrijd hadden we met 0 – 7 gewonnen. Vandaag gingen we iets te afwachtend van start; hierdoor konden we de eerste helft niet echt door de hechte verdediging heen komen. Gelukkig gaven we achterin niks weg en konden onze verdedigers Vlad, Luc en Tim vaak de bal al rond de middellijn onderscheppen. Onze gelegenheidskeeper Lucas had maar af en toe de bal. Helaas konden we voor rust niet scoren. In de rust afgesproken met elkaar dat we meer druk gingen zetten en beter naar elkaar gingen overspelen. Dit werd goed opgepakt door onze kleine helden. Sem was de eerste die de ban brak 1 – 0. Hierna ging de bal goed rond en kon Sid met zijn linkerbeen scoren. Lars kon de 3 – 0 maken na een mooie voorzet van Sem. Tygo zorgde voor het slotakkoord met een mooi harde knal 4 – 0.

Volgende week de topper uit tegen Brabantia. Wanneer we net zo spelen als de tweede helft hebben de trainers er alle vertrouwen in.