Acht F2 – Marvilde F2 2-3 (0-2)

De laatste wedstrijd van de competitie was tegen Marvilde. Uit was het een gelijkopgaande wedstrijd, waarbij wij onze kansen benutten en zij paal, lat en keeper raakten. We wonnen toen met 3-0, maar dat wilde absoluut niks zeggen over de uitslag van vandaag.

We moesten het stellen zonder Liam (vakantie) en Luna (ziek), maar gelukkig kwam Mats (keeper van F4) ons helpen.

We hadden afgesproken om deze laatste wedstrijd alles te geven en dat probeerden we ook. Marvilde dacht er echter net zo over, waardoor we een mooi, fel duel kregen, dat zich voornamelijk op het middenveld afspeelde. Beide teams creëerden niet veel kansen en het spel golfde wat op en neer. Halverwege de eerste helft bracht een prachtig schot van Marvilde verandering in deze impasse. Het speelveld werd hierna iets groter en er ontstonden wat meer ruimtes. Doordat we 1x niet alert genoeg waren kon Marvilde van die ruimte profiteren en voor rust zelfs 0-2 scoren.

In de rust gaven we aan dat de wedstrijd absoluut nog niet gespeeld was en dat we op zoek moesten gaan naar de aansluitingstreffer. We zouden het veld iets groter gaan maken en de bal rond laten gaan. Achterin gingen we onze man nog beter in de gaten houden.

Omdat we vol in de aanval gingen gaven we toch ook wat kansen weg. Mats deed echter goed mee en kwam steeds op tijd uit zijn goal om de bal te onderscheppen. Toch moest hij halverwege de 2e helft het antwoord schuldig blijven op een mooie vrije trap van Marvilde. Deze werd keihard hoog in het doel geschoten. Omdat ook River, Cas, Lars en Timo goed stonden te verdedigen bleef het bij deze tegengoals.

Ook nu gaven we de strijd niet op. We gingen steeds meer drukken en dat leidde ook tot kansen. We wisten deze alleen niet te verzilveren. Zelfs een lege goal bleek nog te lastig. Toch kon Tim vd H. 6 minuten voor tijd voor de 1-3 zorgen met een hard schot in het dak van het doel. Hier gingen een schitterende actie en pass van Kian aan vooraf. Na goed doorzetten van Koen belandde de bal twee minuten voor tijd voor de voeten van Tim V. Hij schoot op goal en via de keeper rolde de bal tergend langzaam over de doellijn. Plotseling stond het 2-3 en leek een punt nog mogelijk. We gaven alles op alles en kregen nog enkele mogelijkheden, maar de winst was deze keer voor de gasten uit Veldhoven. Wederom een leuke, sportieve en spannende wedstrijd. Nu op naar de toernooien!

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV