Acht F2 – Best Vooruit F4 1-5 19-09-2015

Na de prachtige overwinning van vorige week wisten we dat we vandaag nog beter moesten zijn om weerstand te kunnen bieden aan Best Vooruit. Zij hadden al hun bekerwedstrijden gewonnen en hun eerste competitiewedstrijd wonnen ze met 11-0.

Na een week waarin we goed hadden getraind waren we klaar voor de confrontatie. Behalve Timo (geopereerd) waren we compleet en hadden we er zin in. Dat was dan ook vanaf het begin te zien. We speelden fel, hielden ons goed aan de gemaakte afspraken en zorgden zo nu en dan voor mooi combinatievoetbal. Er was sprake van een echte wedstrijd en dat was mooi om te zien. Beide teams kregen kansen in de eerste helft. Daar waar wij ze onbenut lieten wist Best Vooruit wel 2x te scoren. Via een afstandschot en een foutje in de verdediging stond het 0-2 bij rust.

In de tweede helft was eenzelfde wedstrijdbeeld te zien. We deden niet veel onder voor de Bestenaren, maar op de beslissende momenten scoorden zij wel en lieten wij het liggen. Liam scoorde via een mooi afstandschot nog de eretreffer. Hoewel het uiteindelijk 1-5 werd hebben we echt onze beste wedstrijd van het seizoen gespeeld. Best Vooruit bestond uit allemaal 2e jaars F-spelers, maar toch waren we net zo fel, speelden we tactisch net zo goed en creeerden we net zoveel kansen. We maken nog steeds progressie en we kunnen dan ook niet wachten tot de volgende wedstrijden.

Luna, Cas, River, Lars, Liam, Koen, Tim V., Tim vd H., Kian

Jungle BBQ URBAN PARTY

Zondag 26 mei vindt de jaarlijkse BBQ weer plaats. De BBQ is van oudsher voor volwassenen, maar uiteraard is de keuken open en kunnen de kinderen een frietje en een snack kopen. Alle vrijwilligers, seniorenleden en eventuele partners zijn welkom bij de BBQ die deze keer in een speciaal jasje […]