Acht F1 – SBC F2 | 6 – 1 (4-0)

Zonder de geblesseerde Rik gestart aan de wedstrijd tegen SBC. In de 1e helft liepen we, net als in de voorgaande twee wedstrijden, uit naar een ruime voorsprong. Uit een mooie actie van Jayden en een korte corner van Levi kon Guy scoren. Na goed doorjagen van Caner scoorde Levi de 3-0 en een mooi tikje opzij van Guy stelde Jesse in staat om voor de 4-0 te zorgen. In de tweede helft werd het samenspel wat minder. SBC wist te scoren (de 1e tegentreffer van deze competitie). Dezelfde speler van SBC hielp ons vervolgens met een eigen doelpunt aan de 5-1. De mooiste treffer werd voor het laatst bewaard; het samenspel van Caner en Levi was prachtig en leverde de eindstand van 6-1 op. Uiteraard zijn we tevreden over het eindresultaat maar het veldspel kan zeker nog verbeterd worden; daar gaan we de komende trainingen mee aan de slag! Volgende week geen competitie maar de laatste bekerwedstrijd.