Acht E4 – Wilhelmina Boys E2

Op het programma stond vandaag een zware bekerwedstrijd tegen Wilhelmina Boys E2. Na een eerder gelijkspel en verliespartij in het bekertoernooi moest er eigenlijk gewonnen worden vandaag.

Met Tygo in de goal als vervanger van Mike begon de wedstrijd. De jongens van E4 begonnen goed, wat resulteerde in drie kansen voor Sam. Onze spits had echter zijn vizier niet op scherp. Eén schot kwam boven op de lat. Eigenlijk had E4 in de eerste helft moeten scoren, maar de eindpass vanaf de zijkant werd vaak niet of niet goed gegeven. Nu weet ik dat daar iedere week op getraind wordt door de trainers, nu nog de uitvoering op het veld. De verdediging stond goed de eerste helft. Thomas greep een aantal keer goed in, Jordi zat er weer bovenop en Pim speelde weer een uitstekende wedstrijd. Casper had als linksbuiten een aantal goede acties. Ook Wilhelmina Boys werd een aantal keer gevaarlijk.

In de tweede helft werd Wilhelmina Boys sterker en de wedstrijd steeds spannender. Axel kreeg na een minuut of tien in de tweede helft een grote kans maar schoot naast. Na een hele goede aanval opgezet door Pim schoot Axel voor de tweede keer op de lat. Wilhelmina Boys werd steeds gevaarlijker. Halverwege de tweede helft kwam Tygo goed uit en schoot de bal naar voren; deze werd door een speler van Wilhelmina Boys van een meter of dertig met een boog over Tygo heen geschoten. Tygo rende zo hard als hij kan naar zijn doel. Wilhelmina Boys was al aan het juichen, maar Tygo stompte de bal nog net voor de lijn uit het doel. Wat een schitterende redding was dat.

Twaalf minuten voor tijd schoot Tygo de bal heel ver uit. Kay rende goed door en kon gaan scoren, maar de keeper van Wilhelmina Boys keerde de bal, waarna Kay in de rebound de bal in het lege doel kon schuiven. Met een sliding redde echter een verdediger van Wilhelmina Boys op de lijn.

Tien minuten voor tijd kreeg Acht een corner. Luc zette zich achter de bal en schoot de bal heel beheerst voor. Axel kopte de mogelijk verlossende 1 – 0 binnen! Een paar minuten later kreeg Acht een vrije trap. Vrije trappen specialist Luc schoot de bal hard tegen de kruising. Wilhelmina Boys bleef gevaarlijk. Acht minuten voor tijd kreeg Acht wederom een vrije trap op het middenveld. Luc schoot deze met een mooie lange pass voor. Sam was alert en kopte deze bal door in de goal. 2 – 0 voor Acht. Een verlossende voorsprong door, nota bene, twee kopdoelpunten. In de allerlaatste minuut schoot Luc nog een afvallende bal binnen en won Acht deze wedstrijd met 3 – 0. Een mooie overwinning in een spannende wedstrijd.

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV