Acht e4 – Hilvaria e3

Na een prima warming up begonnen de jongens van e4 prima aan de wedstrijd. De vorige ontmoeting had Hilvaria met 4-1 gewonnen. Na een minuut of vijftien kreeg Acht een corner. Axel nam die goed waarna Pim de bal heel beheerst met binnenkant voet inschoot. Een verdiende voorsprong na een prima eerste kwartier. Jammer dat het twee minuten later al weer 1-1 stond en even later zelfs 1-2 door goed uitgespeelde aanvallen van Hilvaria. Acht bleef echter goed spelen en kreeg na goede voorzetten van Kay en Casper  enkele kansen. Sam schoot zelfs nog op de lat.

In de tweede helft liep Hilvaria uit naar 1-4. Toch was het een goede wedstrijd van Acht. Ze boden veel meer tegenstand dan de vorige keer.