Acht E2 – Gestel E1 4-3 (11 april)

Ken je dat? De ene week gemakkelijk met 8-1 winnen en dan de volgende week tegen dezelfde tegenstander moeten spelen. “Oh, makkie, dat doen we wel even” is dan de bijna onuitroeibare gedachte. En dus speelden de kleine helden van de E2 net even wat nonchalanter, net even wat gemakzuchtiger, net even wat slordiger. En dus bleven grote kansen voor Acht E2 in de eerste helft uit. Gestel scoorde wel uit de eerste de beste tegenaanval en pas toen werd duidelijk dat het vanmorgen niet vanzelf zou gaan. Gelukkig maakte Casper na een mooie een-twee de 1-1. Weer kwam Gestel op voorsprong en weer werd het gelijk: korte corner op Nick, voorzet, schot in de bovenhoek door Niels. Toch ging Gestel met een 2-3 voorsprong de rust in: werk aan de winkel dus in de tweede helft. En zie daar, het middenveld met Thijs, Casper en Dinand vonden elkaar steeds beter, de verdediging met Koen, Daan en Stijn bleef goed overeind, Jelle kwam een paar keer goed uit zijn doel, Nick bleef maar rushes maken aan de rechterkant en Niels bewees zijn waarde als trefzekere spits: eerst met een rake kopbal de gelijkmaker en daarna uit de scrimmage de 4-3. Toch nog gewonnen, maar wel wat geleerd: altijd voluit je best doen en nooit een tegenstander onderschatten.

Jelle, Koen, Daan, Stijn, Thijs, Casper (1x), Dinand, Niels (3x), Nick

Super Sunday 7 april

Zondag 7 april is het weer Super Sunday. Na afloop van de wedstrijd Acht – Hoogeloon wordt het weer feest in de kantine. Een DJ, lekkere hapjes en diverse spelletjes zullen weer zorgen voor een geweldige sfeer. Nu maar hopen dat de mannen van het 1e een overwinning boeken en […]

In maart is er op alle donderdagavonden tussen 22 en 23 uur een happy hour. Alle biertjes 2 voor de prijs van 1!

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV