Voorlopige teamindelingen jeugd seizoen 2023-2024

De voorlopige teamindeling van de jeugd voor het seizoen 2023-2024 is gereed. Klik hier om de teamindeling te bekijken.

Ook dit seizoen hebben de coördinatoren in samenwerking met de trainers van de huidige teams weer geprobeerd een zo goed mogelijke indeling te maken, waarin ieder kind tot zijn/haar recht komt.
Deze indelingen zijn voorlopig, dat wil zeggen dat hier nog wijzigingen gemaakt kunnen worden voordat de competitie begin september weer aanvangt.
Voor iedereen die vragen heeft betreffende de indeling, dan kunt u zich tot uiterlijk 5 juli uitsluitend per e-mail richten aan Jeugdcoördinator@vvacht.nl. U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek op zaterdag 8 juli.
Geef in uw mail s.v.p. aan wat precies uw vraag is.

Trainers/leiders:
Zoals in de indeling te zien is, staan nog nergens leiders bij, deze gaan we de komende weken compleet maken. Tevens stellen we direct de vraag voor de nieuwe trainingstijden voor komend seizoen.
Graag zien we jullie allemaal weer op het veld staan.

Alle vrijwilligers, nogmaals dank voor jullie hulp in dit seizoen.

Beerpongen

Vrijdag 6 oktober is er weer een beerpongtoernooi. Deelnemers wordt verzocht zich tijdig te melden, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen en vol is vol. Klik hier voor de poster met nadere informatie.

Lees meer

SRP Zuid nieuwe stersponsor.

Tijdens de zomerstop is SRP Zuid toegetreden als stersponsor binnen onze club. SRP is een specialist in het ontwerpen en assembleren van schakel- en verdeelinrichtingen, bedienings- en besturingspanelen. Ons senioren lid Bas Kotmans is werkzaam bij SRP. Op naar een mooi en sportief seizoen.

Lees meer

Met ingang van dit seizoen hebben we een Social Media specialist in huis. Het is Dewi Migchels. Haar broer speelt al een aantal jaren bij ons en gaat dit jaar voor het eerst uitkomen in de senioren. Ze heeft ervaring als Social Media Manager bij de Fontys Hogeschool Economie en […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV