Voorlopige indelingen jeugd 2021-2022

De voorlopige teamindelingen van de jeugd voor het seizoen 2021-2022 zijn gereed!

Ook dit seizoen hebben de coördinatoren in samenwerking met de trainers van de huidige teams weer geprobeerd een zo goed mogelijke indeling te maken, waarin ieder kind tot zijn/haar recht komt. Klik hier om de teamindelingen te bekijken.

Voor de onderbouw gaan we beginnen met het project Gelijke Kansen. Zie hiervoor het bericht elders op de website.

Deze indelingen zijn voorlopig, dat wil zeggen dat hier nog wijzigingen gemaakt kunnen worden voordat de competitie eind september weer aanvangt.

Heb je vragen betreffende de indeling, dan kun je je tot uiterlijk 28 Mei uitsluitend per e-mail richten aan Christian.hermans@outlook.com. Je wordt dan uitgenodigd voor een gesprek op zaterdag 5 juni. Geef in jouw mail s.v.p. aan wat precies de vraag is.

Trainingen in de nieuwe samenstelling komen wij volgende week op terug aangezien de KNVB nog geen beslissing genomen heeft over de Regiocup Jeugd. Dus aankomende week gewoon trainen in de huidige samenstelling.

@Trainers/leiders:
Zoals in de indeling te zien is, staan nog nergens leiders bij, deze gaan we de komende weken compleet maken. Tevens stellen we direct de vraag voor de nieuwe trainingstijden voor komend seizoen.

Graag zien we jullie allemaal weer op het veld staan.
Alle vrijwilligers, nogmaals dank voor jullie hulp in dit vreemde seizoen.

Samen hangen wij Acht vol

Een ludieke actie van onze club “Samen hangen wij VV Acht vol”, zijn er leden zelf in staat of via hun werkgever om VV Acht te sponsoren. Wij hebben nog enkele plaatsen op het hoofdveld te vergeven. De club betaald eenmalig de kosten voor de aanschaf van het bord. Stuur […]

Lees meer

Zaterdag 12 juni kledingverkoop

Op zaterdag 12 juni van 10.30 tot 12.00 uur is er weer de mogelijkheid om sokken, sportbroek en een trainingsjack/-broek te kopen. Betaling bij voorkeur via pin.

Lees meer

Voorlopige indelingen jeugd 2021-2022

De voorlopige teamindelingen van de jeugd voor het seizoen 2021-2022 zijn gereed! Ook dit seizoen hebben de coördinatoren in samenwerking met de trainers van de huidige teams weer geprobeerd een zo goed mogelijke indeling te maken, waarin ieder kind tot zijn/haar recht komt. Klik hier om de teamindelingen te bekijken. […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Hoppenbrouwers techniek Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Liebreks Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld