Voetbal TV bij vv Acht

Zoals jullie wellicht al gemerkt hebben zijn wij vanaf dit seizoen een samenwerking aangegaan met Voetbal TV. Voetbal TV is hét videoplatform voor het amateurvoetbal.
Via een camera op veld 1 bied Voetbal TV wedstrijdbeelden aan op een prof-waardige manier. Door de Voetbal TV app (te downloaden via de app-store) en je te registreren d.m.v. je eigen emailadres kun je, afhankelijk van de toegekende rechten, voetbalmomenten makkelijk bekijken, vastleggen, terugkijken, analyseren en delen.
Er zijn verschillende vragen binnengekomen met betrekking tot Voetbal TV in relatie tot de privacywetgeving. Graag lichten wij die hierbij toe:

De grondslag die Voetbal TV hanteert om de beelden te mogen opnemen en verspreiden is het gerechtvaardigd belang. Dit gerechtvaardigd belang is, net zoals toestemming, een grondslag om persoonsgegevens te mogen verwerken.
Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) bestaan gerechtvaardigd belang en toestemming, naast elkaar en zijn gelijkwaardig aan elkaar. Dit betekent dus dat het maken van beelden vanwege een gerechtvaardigd belang op grond van de AVG is toegestaan en dat Voetbal TV de belangen van Voetbal TV en de belangen van betrokkenen uitvoerig heeft afgewogen.
Het gerechtvaardigd belang van Voetbal TV is onder meer het vergroten van de betrokkenheid en het spelplezier van voetballiefhebbers en de mogelijkheid voor bijvoorbeeld familieleden om wedstrijden (terug) te kijken.

Daarnaast heeft Voetbal TV nog extra waarborgen toegepast namelijk:
• informatiebord bij het betreden van het sportpark met de tekst dat er beelden kunnen worden gemaakt;
• dat opnames slechts worden gemaakt met vaste camera’s (gericht op het speelveld);
• dat beelden op elk moment kunnen worden verwijderd door Voetbal TV;
• er geen opnames worden gemaakt van jeugdwedstrijden onder de 13 jaar;
• dat Voetbal TV een klachtenprocedure kent;
• het privacy- en cookiebeleid van Voetbal TV is openbaar en voor iedereen toegankelijk;
• dat Voetbal TV een klachtenprocedure kent;

Wij gaan er van uit met bovenstaande toelichting de vragen zijn beantwoord. Mocht dit niet het geval zijn aarzel dan niet om contact op te nemen via info@vvacht.nl.

Bestuur vv Acht

Inschrijving jeugdkamp geopend!

Van vrijdag 26 tot en met zondag 28 juni 2020 organiseert vv Acht voor de 16e keer het jeugdkamp. Welke spelers mogen zich inschrijven voor het jeugdkamp? De editie van 2020 is bedoeld voor alle jongens en meisjes die geboren zijn tussen 1-1-2007 tot en met 31-12-2012.

Lees meer

Trap voor Trap

Een mooi sportief evenement voor de leden en teams van Acht, waarbij ze ook door de kleedkamers van PSV lopen, mooie PSV-prijzen kunnen winnen en zich met hun gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren. In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte. Dat is ongeveer de helft van […]

Lees meer

De Achtse Embassy

Gisteren, zaterdag 18 januari, hebben we weer een mooi darttoernooi gespeeld. De halve finale werd gespeeld door Bas Dekkers tegen Gerben van der Lee en de andere halve finale door Davey Boesenkool tegen Rob van Sprang. Bas Dekkers had in de poulewedstrijd nog verloren van Gerben, maar in de halve […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De lage landen PSV Fanstore De Mispelhoef Bakermans Wero Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Hoppenbrouwers techniek Raap Elektro en Bouwservice

SterSponsors

Turbo 2000 De Vondel & Partners Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Vogels Hesta Wijkman PHC Liebreks Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning