Trap voor Trap

Een mooi sportief evenement voor de leden en teams van Acht, waarbij ze ook door de kleedkamers van PSV lopen, mooie PSV-prijzen kunnen winnen en zich met hun gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren.

In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte. Dat is ongeveer de helft van het Philips Stadion. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend dat al hun spieren goed functioneren.
De impact van een spierziekte op een kind, het gezin en de omgeving is enorm. En toch zijn het juist de kinderen die optimistisch blijven. Voor deze kinderen is het hebben van een spierziekte te vergelijken met topsport.
Ze moeten mentaal ongelofelijk sterk zijn en alle kansen pakken om beter te worden. Elke dag weer.

Spieren voor Spieren is er voor kinderen met een spierziekte. We geloven dat we alle spierziekten bij kinderen kunnen verslaan door te investeren in wetenschappelijk onderzoek. Maar ook door het stellen van snelle diagnoses, het bieden van de beste behandelingen en innovatieve zorg.
Daardoor kan Guus weer fietsen en kan Bram zijn armen weer bewegen. In de afgelopen 10 jaar konden meer dan 4.000 kinderen terecht in het Spieren voor Spieren Kindercentrum van het UMC Utrecht. Maar we zijn er nog lang niet.
We moeten blijven strijden. Stap voor stap kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan.

Daarom organiseert Spieren voor Spieren op zondag 9 februari 2020 Trap voor Trap; een uniek parcours door het stadion van PSV waarbij we zelf ervaren wat een mentale- en fysieke kracht het Bram en Guus kost om stap voor stap, of beter gezegd trap voor trap, succes te boeken.
Het voetbalstadion als decor. Voor iedereen is er een uitdagend parcours, ook voor kinderen. Door mee te doen, zamelen ze geld in voor kinderen met een spierziekte, maar krijgen ze ook een unieke ervaring en maken ze kans op mooie prijzen, zoals een clinic met het hele team op de PSV Academy!

Op deze website staat een overzicht met de prijzen https://www.trapvoortrap.com/prijzen

Klik hier voor de SVS-PSV flyer en hier voor de complete brochure.

Trap voor Trap

Een mooi sportief evenement voor de leden en teams van Acht, waarbij ze ook door de kleedkamers van PSV lopen, mooie PSV-prijzen kunnen winnen en zich met hun gezonde spieren inzetten voor kinderen met zieke spieren. In Nederland hebben ongeveer 20.000 kinderen een spierziekte. Dat is ongeveer de helft van […]

Lees meer

De Achtse Embassy

Ook in 2020 wordt de Achtse Embassy weer georganiseerd. Vanaf heden kun je je aanmelden. Hoe? Klik hier voor nadere informatie. Wie houdt de beker dit jaar in Achtse kringen?

Lees meer

Beerpongen

Eind januari is het weer beerpongen in de kantine. Vanaf vandaag kun je je weer aanmelden. Kijk op de poster hoe dit te werk gaat. Afgelopen jaar werden de favorieten voor de overwinning, Justin en Nick, in de finale verslagen door hun teamgenoten Rick en Jeffrey. Dus tot op heden […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De lage landen PSV Fanstore De Mispelhoef Bakermans Wero Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Hoppenbrouwers techniek Raap Elektro en Bouwservice

SterSponsors

Turbo 2000 De Vondel & Partners Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Vogels Hesta Wijkman PHC Liebreks Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning