Teamindelingen jeugd 2020-2021

De eerste voorlopige teamindelingen van de jeugd voor het seizoen 2020-2021 zijn gereed.  Klik hier om de teamindelingen te bekijken.

Ook dit seizoen hebben de coördinatoren, in samenwerking met de trainers van de huidige teams, weer geprobeerd een zo goed mogelijke indeling te maken, waarin ieder kind tot zijn/haar recht komt.
Deze indelingen zijn voorlopig, dat wil zeggen dat hier nog wijzigingen in gemaakt kunnen worden voordat de competitie eind september weer aanvangt.

Voor vragen over deze voorlopige indelingen kun je contact opnemen met de leider(s) van je huidige team of de coördinator van de betreffende leeftijdscategorie.

Trainingen in de nieuwe teamsamenstellingen kunnen vanaf volgende week beginnen.

Trainers/leiders:
Zoals in de indeling te zien is, is nog niet bij alle teams een trainer/leider ingedeeld. In sommige gevallen zijn we nog in gesprek met kandidaten, in andere gevallen moeten daarvoor nog de gesprekken plaatsvinden. Bij eventuele interesse kun je je uiteraard altijd wenden tot de coördinator van de desbetreffende leeftijdscategorie.

Gezocht: keeper voor JO9-2

Voor het aankomende seizoen zijn we nog op zoek naar een keeper voor onze JO9-2 (geboortejaar 2011 of 2012). Ben jij, of ken jij, de keeper die wij zoeken? Neem dan contact op met Koen van Elzakker via 06-42110633 of koenvanelzakker@gmail.com.

Lees meer

Spelerslijst selectie 1,2 en 3

Klik hier voor de lijst.

Lees meer

Nieuwe hoofdsponsor jeugd VV Acht

VV Acht en Strik & Creemers en Partners zijn verheugd te kunnen melden dat met ingang van het nieuwe seizoen Strik & Creemers en Partners alle jeugdelftallen van VV Acht gaat sponsoren. Mike Strik, een van de grondleggers van het kantoor, is al tientallen jaren een bekende (oud speler en […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Hoppenbrouwers techniek Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners

SterSponsors

Turbo 2000 De Vondel & Partners Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Liebreks Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld