Teamindeling senioren 4 t/m 8 en 7×7 35+ seizoen 23-24 (aangepast)

Evenals vorig seizoen zijn het 1e, 2e en 3e elftal selectie teams en vallen onder de verantwoording van de technische commissie.

De elftalcommissie houdt zich o.a. bezig met indeling van de overige senioren elftallen.

Vorig seizoen hadden we in totaal 8 senioren elftallen en een 7×7 35+ team. Het 7×7 35+ team was voor ons een soort try-out en die is goed bevallen voor zowel het team als de vereniging en wordt dan ook gecontinueerd.

Het komend seizoen gaan we van start met team 1 t/m 8 en een 7×7 35+ team.

Er zijn een behoorlijk aantal leden gestopt met actief voetballen. Daarentegen komt er een aardig aantal jeugdspelers over naar de senioren.

Er zijn per team minimaal 20 spelers ingedeeld. Daarmee hopen we dat het probleem van te weinig spelers lopende het nieuwe seizoen voor elk team is ondervangen.

We ontkomen er niet aan om met de indeling van de elftallen, spelers die vorig jaar in 1 team zaten te verdelen over verschillende elftallen.

We hebben zoveel als mogelijk rekening gehouden met de wensen van een ieder. Echter niet alles is te verwezenlijken en we hopen op begrip hiervoor. Alvast dank.

Het trainingsschema wordt in een later stadium bekend gemaakt.

We wensen iedereen veel voetbalplezier voor het komende seizoen bij onze geweldige club.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de elftalcommissie.

Met sportieve groet,
de elftalcommissie
Mart de Ruijter, Leo van Kemenade en Stan van Vroenhoven

Klik hier voor de indeling

Beerpongen

Vrijdag 6 oktober is er weer een beerpongtoernooi. Deelnemers wordt verzocht zich tijdig te melden, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen en vol is vol. Klik hier voor de poster met nadere informatie.

Lees meer

SRP Zuid nieuwe stersponsor.

Tijdens de zomerstop is SRP Zuid toegetreden als stersponsor binnen onze club. SRP is een specialist in het ontwerpen en assembleren van schakel- en verdeelinrichtingen, bedienings- en besturingspanelen. Ons senioren lid Bas Kotmans is werkzaam bij SRP. Op naar een mooi en sportief seizoen.

Lees meer

Met ingang van dit seizoen hebben we een Social Media specialist in huis. Het is Dewi Migchels. Haar broer speelt al een aantal jaren bij ons en gaat dit jaar voor het eerst uitkomen in de senioren. Ze heeft ervaring als Social Media Manager bij de Fontys Hogeschool Economie en […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners Lux Cernit Groenprojecten WTB W Techniek Brabant

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Elk Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld SRP ZUID BV