Sponsoravond

2 november jongstleden hebben onze contactpersonen voor de sponsoring, Johan van Schayk en Paul van Kemenade, weer een leuke sponsoravond georganiseerd. Met dank uiteraard aan stersponsor LABRO Verpakkingen en Brindiamo, de wijnhandel van Franco Guglielmi.

Allereerst hebben we een rondleiding gekregen in de hal van LABRO, waarbij een korte uitleg werd gegeven door Arjen de Laat, hoe een doos wordt vervaardigd. Na afloop van deze rondleiding hebben we aan de overkant van de straat in een andere hal van LABRO genoten van een heerlijke wijnproeverij, die voor sommigen tot in de kleine uurtjes heeft geduurd. De avond werd aan elkaar gepraat door Paul van Kemenade.

Namens de sponsorcommissie van v.v. Acht wil ik LABRO en Brindiamo hartelijk bedanken voor hun gastvrijheid c.q. de organisatie van de wijnproeverij. Uiteraard willen we ook de overige sponsoren bedanken, want zonder hen was v.v. Acht zeer zeker minder financieel daadkrachtig. Chapot voor onze sponsoren.

Voor de liefhebbers hebben we nog wat extra foto’s.

?

?

Trainers en begeleiding verlengen

V.v. Acht gaat volgend seizoen door met hoofdtrainer Marco van de Braken en de assistent trainers René van de Nieuwenhof, Mike Strik en André Matheusen. Ook keeperstrainer Martijn op den Buijs en verzorger Frans Adelaars verlengden hun contract met een jaar.

Lees meer

Achtse Embassy

De “Achtse Embassy” vindt dit jaar plaats op zaterdag 19 januari. Voor nadere informatie klik hier. Let op: het IBAN nummer (zie de nadere informatie) is gewijzigd!

Lees meer

Peter is 100 (73) geworden!

Vorige week zaterdag is Peter Ploegmakers 100 (73 dus!) geworden. Aangezien de vloerverwarming in zijn hok niet te realiseren was heeft de selectie besloten Peter te voorzien van een paar geweldige pantoffels en sokken. Peter was er erg mee in zijn sas en bedankt hen dan ook voor zijn kado. […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De lage landen Hof van Brabant Televak centers PSV Fanstore De Mispelhoef Bakermans Wero Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Hoppenbrouwers techniek Raap Elektro en Bouwservice

SterSponsors

Turbo 2000 De Vondel & Partners Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Vogels Hesta Wijkman Femia Gordijnenatelier Aannemersbedrijf van Rijswijck PHC