Pubquiz

Gisteren  hebben we voor de 1e keer een pubquiz gehouden in onze kantine. De opkomst was groots en de deelnemers fanatiek en zo hoort het ook! Het was een leuke quiz, die onder de bezielende leiding stond van Joost Zondag, speler van het 4e. We hebben genoten en het was een geweldige happening.

Een bijzondere vermelding ook voor Bas Kramer, eveneens spelend in ons 4e elftal, die de quiz samen met Joost heeft opgezet. Helaas kon hij er niet bij zijn in verband met een hernia operatie. Bas beterschap en laten we hopen op een spoedig herstel.

We zijn van plan om later in het seizoen een popquiz of een muziekquiz te organiseren. Dus houd onze site in de gaten, want ook daarbij geldt dat er slechts een beperkt aantal teams mee kunnen laten doen.

Joost, Bas en de mede presentator bedankt voor jullie inzet. Wij vonden een fantastische happening die voor herhaling vatbaar is.

Geslaagd!

Tim van der Heijden is geslaagd voor de trainersopleiding UEFA C trainer-coach III senioren. Namens vv Acht van harte gefeliciteerd met het behaalde diploma!

Lees meer

Beerpongen

Vrijdag 17 mei organiseren we weer een beerpong toernooi. Afgelopen jaar was het een groot succes en uiteraard hopen we wederom op een leuke opkomst en misschien nieuwe winnaars? Of is het team Nick Verschuren-Justin Geven niet te verslaan? We gaan het zien! Klik hier voor nadere informatie.

Lees meer

In memoriam

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Theo Merks, erelid van de vereniging, 30 maart is overleden. Theo heeft veel betekend voor onze vereniging. Hij heeft zich op vele vlakken ingezet, onder andere als bestuurslid, waaronder 2e secretaris en penningmeester. Hij verzorgde de wedstrijdmaterialen, zorgde voor het wassen van de […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De lage landen Hof van Brabant Televak centers PSV Fanstore De Mispelhoef Bakermans Wero Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Hoppenbrouwers techniek Raap Elektro en Bouwservice

SterSponsors

Turbo 2000 De Vondel & Partners Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Vogels Hesta Wijkman Femia Gordijnenatelier Aannemersbedrijf van Rijswijck PHC Liebreks