In memoriam

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Theo Merks, erelid van de vereniging, 30 maart is overleden.

Theo heeft veel betekend voor onze vereniging. Hij heeft zich op vele vlakken ingezet, onder andere als bestuurslid, waaronder 2e secretaris en penningmeester. Hij verzorgde de wedstrijdmaterialen, zorgde voor het wassen van de shirts, gaf perfecte keeperstraining, was jeugdleider en leider van het 1e elftal en last but not least lid van de elftalcommissie enz.

Kortom: Theo is altijd zeer betrokken geweest bij het wel en wee van onze vereniging. Hij kwam nog vrijwel wekelijks langs om te kijken wat er allemaal loos was bij de vereniging.

A.s. donderdag om 10.30 uur vindt de plechtige uitvaartdienst plaats in de kerk in Acht, waarna hij naar zijn laatste rustplaats wordt begeleid op het parochiekerkhof.

Wij wensen de familie, vrienden en kennissen sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bestuur v.v. Acht

Geslaagd!

Tim van der Heijden is geslaagd voor de trainersopleiding UEFA C trainer-coach III senioren. Namens vv Acht van harte gefeliciteerd met het behaalde diploma!

Lees meer

Beerpongen

Vrijdag 17 mei organiseren we weer een beerpong toernooi. Afgelopen jaar was het een groot succes en uiteraard hopen we wederom op een leuke opkomst en misschien nieuwe winnaars? Of is het team Nick Verschuren-Justin Geven niet te verslaan? We gaan het zien! Klik hier voor nadere informatie.

Lees meer

In memoriam

Vandaag bereikte ons het trieste bericht dat Theo Merks, erelid van de vereniging, 30 maart is overleden. Theo heeft veel betekend voor onze vereniging. Hij heeft zich op vele vlakken ingezet, onder andere als bestuurslid, waaronder 2e secretaris en penningmeester. Hij verzorgde de wedstrijdmaterialen, zorgde voor het wassen van de […]

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De lage landen Hof van Brabant Televak centers PSV Fanstore De Mispelhoef Bakermans Wero Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Hoppenbrouwers techniek Raap Elektro en Bouwservice

SterSponsors

Turbo 2000 De Vondel & Partners Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Vogels Hesta Wijkman Femia Gordijnenatelier Aannemersbedrijf van Rijswijck PHC Liebreks