Eind BBQ (in dit geval Begin BBQ): 26 september

Zondag 26 september vindt de Eind BBQ (dit seizoen verplaatst naar het begin van het seizoen i.v.m. corona) plaats.

Alle senioren- en jeugdleden vanaf JO19 die afgelopen seizoen lid waren, vrijwilligers en partners (let wel: geen vrienden!) zijn hierbij van harte welkom. Voor vlees en drank (geen mix-drank) zorgt de vereniging als tegenprestatie voor jullie trouwe lidmaatschap. Tevens zorgen we voor live-muziek en een goede DJ. Kinderen kunnen een frietje met kroket of frikandel krijgen.

Hierbij gaan we er van uit dat corona niet wederom roet in het eten gooit, maar naar alle waarschijnlijkheid zijn dan vrijwel alle leden gevaccineerd. Dus we rekenen op mooi weer en hopen op een mooie opkomst. Laat even weten of je komt door een mail te sturen naar info@vvacht.nl. JO19 en spelende seniorenleden dienen zich te melden via hun leider.

Twijfel je of je welkom bent, neem dan even contact op met Mart de Ruijter 0618853237.

 

 

Schema trainingen seizoen 2021-2022

Met ingang van maandag 2 augustus is het trainingsschema seizoen 2021-2022 van toepassing. Klik hier om het schema te bekijken.

Lees meer

Wordt jij ballenjongen bij PSV?

Altijd al ballenjongen of -meisje willen worden bij PSV? Dit is je kans!

Lees meer

Sluiting sportpark

In verband met de zomerstop is het sportpark gesloten van maandag 5 juli tot en met zondag 1 augustus. Geniet van de vakantie!

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Hoppenbrouwers techniek Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Liebreks Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld