Corona update

Het bestuur heeft een update opgesteld in verband met de door het kabinet aangescherpte regels met betrekking tot het coronavirus. Zie de update hieronder.

Beste leden, spelers, begeleiding en bezoekers van sportpark “De Leeuwenkuil”

Uit de berichtgeving van ons kabinet van afgelopen dinsdag blijkt dat het aantal besmettingen van het Coronavirus weer behoorlijk aan het oplopen is. Dit wordt voornamelijk veroorzaakt door het nonchalant omgaan met de eerder afgesproken maatregelen. Daarom benoemen wij als bestuur toch nog wat “huisregels”. Dit doen we zodat we ons bewust blijven van de noodzaak om in deze tijd niet te gaan verslappen in ons gedrag t.o.v. elkaar.
1. Houd je aan de 1,5 meter afstand regel!
2. Volg in de kantine de aangegeven looproute, dus ga door de nooduitgang naar buiten, en registreer je bij binnenkomst. Doe deze registratie, want wij moeten dit desgevraagd kunnen overleggen aan de gemeente! Voor Acht leden is overigens de naam en het tijdstip van aankomst voldoende!
3. Voor wat betreft de kleedlokalen, wordt 1,5 meter steeds moeilijker. Wij willen jullie vragen om zoveel mogelijk thuis te douchen en, mocht dat om een of andere reden niet kunnen, ga dan met maximaal 3 personen tegelijk onder de douche. D.w.z. gebruik alleen de 2 buitenste douches aan de achterzijde van het kleedlokaal en alleen de 1e douche van de 2 douches aan de binnenzijde! Dit geldt overigens alleen voor personen van 18 jaar en ouder.
4. Wedstrijdbesprekingen worden niet meer gehouden in de kantine, maar buiten op het veld of in het kleedlokaal.
5. Tijdens de wedstrijd mogen er slechts 3 wisselspelers in de dug-out plaats nemen. De overige wisselspelers dienen buiten de dug-out plaats te nemen.
6. Na de wedstrijd zijn we gewend om lekker bij elkaar te kruipen en te “evalueren”. Respecteer daarbij de 1,5 meter afstand zoveel als mogelijk is! Het evalueren moeten we zeker blijven doen, maar doe het zoveel mogelijk buiten de kantine op het terras of onder de parasols!

Zo hopen wij met deze “regels” toch weer wat meer veiligheid te genereren voor allen die v.v. Acht een warm hart toedragen en natuurlijk ook voor onze gasten die het sportpark bezoeken.
Bedankt voor jullie medewerking!

Bestuur v.v. Acht

Spaaractie supermarkt Jan Linders

  Vanaf maandag 21 september gaan wij samen met Jan Linders Eindhoven een bijzondere samenwerking aan. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij deze Jan Linders supermarkt sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! De spaarboekjes worden vanaf zaterdag 12 september uitgedeeld via de leider van jouw team. Hoe spaar […]

Lees meer

Corona update

Het bestuur heeft een update opgesteld in verband met de door het kabinet aangescherpte regels met betrekking tot het coronavirus. Zie de update hieronder. Beste leden, spelers, begeleiding en bezoekers van sportpark “De Leeuwenkuil” Uit de berichtgeving van ons kabinet van afgelopen dinsdag blijkt dat het aantal besmettingen van het […]

Lees meer

Activiteitenkalender (onder voorbehoud)

Hieronder staat een link naar de activiteitenkalender, waarbij nadrukkelijk wordt aangegeven dat dit alles onder voorbehoud is i.v.m. het Corona-virus. Klik hier voor de activiteitenkalender. Super Sundays (2x) kunnen we nog niets voor plannen! Voor het rikken zijn de data wel definitief!

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Hoppenbrouwers techniek Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners

SterSponsors

Turbo 2000 De Vondel & Partners Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Liebreks Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld