Corona update Mei 2021

Na ruim 13 maanden Corona is er eindelijk licht aan het eind van de tunnel. Zeer waarschijnlijk gaan er snel versoepelingen plaats vinden. Met daarbij een versneld plan om iedereen gevaccineerd te krijgen, moet er op korte termijn hopelijk steeds meer mogelijk worden. Helaas is inmiddels bekend geworden dat de competities niet worden afgemaakt en de Regio-cup definitief niet door gaat. Een kleine troost was dat onze senioren tot 27 jaar, sinds enkele weken, ook weer mochten gaan trainen en/of onderlinge wedstrijdjes spelen. Gelukkig heeft onze jeugd wél continu door kunnen trainen en veel onderlinge wedstrijdjes kunnen spelen.

Onderhoud kantine
Doordat de kantine al vele maanden dicht moest blijven, hebben we de gelegenheid benut om enkele dringende zaken op te pakken. Zo is het meubilair in de kantine gedeeltelijk vervangen en zelfs uitgebreid en kunnen we in de toekomst ons wat makkelijker, bij goed weer, “naar buiten” toe verplaatsen. Ook heeft de kantine van binnen een flinke verfbeurt ondergaan en dit heeft een nieuwe verfrissende kleur opgeleverd.

LED verlichting
Zoals al eerder aangekondigd, is de verlichting van ons hoofdveld inmiddels vervangen door LED- verlichting. Het resultaat is al enkele weken goed zichtbaar door een veel betere lichtopbrengst. Deze LED verlichting gaat ons op termijn een aanzienlijke besparing op leveren. Feit blijft nog wél, dat we de verlichting na het trainen niet moeten vergeten uit te doen!

Financiën
We zitten financieel nog steeds in hetzelfde schuitje als enkele maanden geleden. Nog steeds zouden wij in “zwaar weer” zitten, zonder de onvoorwaardelijke steun van onze leden en sponsors. Nogmaals onze hartelijke dank hiervoor!! Hoe wij er uiteindelijk voor zullen staan aan het einde van dit seizoen, hangt nog steeds af van in welke mate wij nog steun krijgen van de Rijksoverheid, gemeente en de KNVB. Wij willen daarom ook in de komende week de contributie van het 2e kwartaal gaan incasseren en na dit kwartaal definitief “het net ophalen” en kijken of wij nog iets kunnen compenseren naar onze leden. Ondanks dat de ledenvergadering niet door kon gaan, heeft in de afgelopen maand de kascontrole over het seizoen 2019-2020 plaats gevonden door de kascommissie. Zij hebben aangegeven dat het er keurig uitzag en daarom aan het bestuur décharge verleend.

Save de date
We kijken niet alleen uit naar de komende versoepelingen maar hebben ook nog iets leuks om naar uit te kijken nl. ons 75-jarig bestaan in 2022. Een geweldige mijlpaal, die wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. De gevormde jubileumcommissie is al druk bezig met de voorbereidingen. Noteer daarom alvast het weekend van 2 en 3 juli 2022 in jullie agenda, want dan gaat dit grote feest plaatsvinden! We gaan jullie natuurlijk op tijd informeren over de invulling van dit feestweekend.

Voor nu is er maar één ding belangrijk BLIJF GEZOND!!!

Namens het bestuur,

John van Kemenade

Webshop vv Acht gelanceerd!

Met ingang van 2 augustus heeft vv Acht een webshop ingericht voor de aankoop van clubartikelen op het gebied van wedstrijd, training en lifestyle. De webshop is te bereiken via de menubalk op de homepage: Alle artikelen (m.u.v. de sportbroekjes en sokken) kunnen gepersonaliseerd worden met initialen en/of nummer(s). Van […]

Lees meer

Schema trainingen seizoen 2021-2022

Met ingang van maandag 2 augustus is het trainingsschema seizoen 2021-2022 van toepassing. Klik hier om het schema te bekijken.

Lees meer

Wordt jij ballenjongen bij PSV?

Altijd al ballenjongen of -meisje willen worden bij PSV? Dit is je kans!

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De Mispelhoef Bakermans Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Hoppenbrouwers techniek Raap Elektro en Bouwservice Brabant Sport 2000 Strik Creemers en Partners

SterSponsors

Turbo 2000 Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Hesta Wijkman PHC Liebreks Aannemersbedrijf van Rijswijck Bubbelkoning Coolworld Heatworld