Acht 2 wint de finale van Waalre 2

Vandaag, zondag 1 juni, heeft Acht 2 in de finale van de nacompetitie Waalre 2 verslagen met 3-1.

2 mooie goals van Robbie v/d Graaf brachten een 0-2 stand in het voordeel van Acht op het bord. Dit was tevens de ruststand. En 20 min na de rust wist Waalre 1-2 te maken, maar het was uiteindelijk Mike Beer de, na een prima assist van Dirk van Rooij de 1-3 scoorde. Dit was tevens de eindstand.

Ze hebben verdiend gewonnen en het feest is nog tot lang na de wedstrijd doorgegaan. Promotie naar de 2e klasse is met deze overwinning een feit. Proficiat mannen.

Elftalindeling senioren

De elftalindeling van de senioren is bekend. Klik hier voor de indeling.

Lees meer

Openstaande vacatures 2019-2020

Voor het nieuwe seizoen zijn wij voor onze jeugdkeepers nog op zoek naar een coördinator en een trainer. Heb je interesse of wil je meer weten over deze functie(s)? Bel of mail met William van den Berk (06-11079757 of wvdberk@live.nl)

Lees meer

Sluiting sportpark

In verband met de zomerstop is ons sportpark gesloten van maandag 1 juli t/m zondag 4 augustus. Tijdens deze periode is het verboden om de velden te betreden. (Jeugd)leden die zich niet aan dit verbod houden dienen rekening te houden met passende sancties. Wij wensen iedereen een fijne vakantie!

Lees meer
 

Hoofdsponsor

M Heezen BV M Heezen BV M Heezen BV

Partners

De lage landen Hof van Brabant Televak centers PSV Fanstore De Mispelhoef Bakermans Wero Best Band Labro verpakkingen Van der Steen Schoonmaakbedrijf Hoppenbrouwers techniek Raap Elektro en Bouwservice

SterSponsors

Turbo 2000 De Vondel & Partners Kinderopvang Dikkie & Dik ZND Nedicom MCB Direct Vogels Hesta Wijkman Femia Gordijnenatelier PHC Liebreks Aannemersbedrijf van Rijswijck